Articles

Лицевата асиметрия на Епъл Мартин е заложена в хороскопа ѝ

Лицевата асиметрия на Епъл Мартин е заложена в хороскопа ѝ

English

Apple Blythe Alison Martin original photo asymmetric faceЕпъл Мартин, дъщерята на актрисата Гуинет Полтроу и музиканта от Колдплей Крис Мартин, е развила сравнително голяма лицева асиметрия към 14 годишна възраст. Това стана ясно, когато майка ѝ публикува нейна снимка, нещо което дълго време избягваше да направи. Вероятно смятат, че асиметрията на Епъл може да попречи на кариерата ѝ в киното. Но нека знаят, че умерената лицева асиметрия нерядко помага на социалните напредък, защото прави изражението нееднозначно и предизвиква смесени чувства. В много случаи лицевата асиметрия извиква симпатии след като хората привикнат към нея.

Негенетичен произход

Асиметрията на Епъл се е развила постепенно в течение на времето. Вероятно е добила пълния си размер в началото на тийнейджърската ѝ възраст. Малкото на брой нейни снимки като дете, които могат да се видят в интернет, сякаш потвърждават това. Причините за появата на симетрията са неизвестни на съвременната наука. Асиметрията липсва при родителите и при братята на Епъл, което показва, че произходът ѝ не генетичен. Нещо повече, почти невъзможно е двустранните асиметрии да имат генетичен произход, защото гените не разпознават ляво от дясно. Единствената възможна научна хипотеза за безпричинното възникване на телесна асиметрия може да бъде местна мутация. Това обаче не е обяснение а само лепване на наукообразен етикет. Освен това как една мутация може да засегне само растежа на клетките без да променя броя и качеството им е дори теоретически необяснимо.

Голямо мъжко-женско неравенство

Apple Blythe Alison Martin asymmetric face animated gifМедицинската астрология обаче може да предложи обяснение на лицевата асиметрия на Епъл. Изглежда се дължи на неравното разпределение на енергия в лявата и дясната половини на тялото на Епъл, което е всадено от момента на раждането ѝ. Женската и мъжката половини от тялото по принцип са енергийно неравностойни, поради което повечето хора имат водеща ръка и изобщо страна. При Епъл обаче неравенството на двете половини е по-голямо от обикновеното, което го прави по-забележимо във физически план.

Много от астрологично всадените физически белези и пропорции типично се развиват постепенно през детството. Те надрастват над родителските и генетичните белези и стават видими по някое време в зависимост от силата си и от движението на планетите – реално или символично.

Ин превес в главата

Хороскопските фактори предизвикващи телесна асиметрия са различни. В случая с Епъл имаме изолация и неравенство между Слънцето и Луната, както и между мъжките и женските елементи и планети в картата ѝ. Общо взето Слънцето управлява дясната половина на тялото, а Луната – лявата. При Епъл Слънцето и дясната половина имат значителен превес. Голямото им неравенство произвежда забележима лицева асиметрия.

Apple Blythe Alison Martin right part of face mirroredХороскопът на Епъл е многостранен и говори за интересна личност с различни потенциали. Взаимно нараняващите се женски планети в картата на Епъл например я правят неспокойни и неспособна да се отпусне в доволство и я карат да танцува, дарба което тя вече е изявила. Светилата ѝ обаче са неравностойни, защото са никак или напрегнато аспектирани, което получава физическото си измерение в нейната асиметрия, тъй като растежът на телесните части е пропорционален на количеството енергия, която получават.

Неаспектирано Слънце съсредоточава енергия в главата

Слънцето на Епъл е неаспектирано, ако не броим един разпадащ се секстил от Луната, който трае още двайсетина минути и който според много астролози е незначителен. Слънцето ѝ е в Телец, който управлява главата и особено долната ѝ част. Поради липсата на аспекти на Слънцето, енергията му трудно се разпределя към други части на тялото и се концентрира в главата. Възможно е това да е причинило избързващ растеж на главата на Епъл в ранна възраст. И ако Луната е слаба, какъвто е случая с Епъл, слънчевата половина на главата е решително по-силно енергетизирана от лунната половина и дясната половина на лицето ще нараства повече от лявата.

Много слаба Луна и лява страна

Apple Blythe Alison Martin left part of face mirroredЛуната на Епъл е много слаба и подобно е и положението с женската половина на лицето ѝ. Луната ѝ е слаба, защото е без курс, защото има негативни аспекти към двата класически злосторници Марс и Сатурн и към женските планети Венера, Нептун и към пълното лунно затъмнение станало 10 дни преди раждането ѝ.

Луната е не само в зодиакалния знак с най-ниска енергия, но и се намира в най-слабото му място – в самия му край, в последната ъглова минута на последния градус на Риби. Това е самия край на зодиака, ничии води, затишие пред буря. Луната навлиза в Овен само две минути след раждането на Епъл, а именно в 11 часа 2 минути и 18 секунди.

Луната е слаба и по дом. Тя таман навлиза в 8 дом, където е в падение, като само минута преди това е напуснала 9 дом, където не ѝ е уютно. Този преход от огнен във воден дом е обратен по характер на непосредствено предстоящия ѝ преход от воден в огнен знак. Почти едновременната смяна на огън с вода и на вода с огън има объркващо, стресово и отслабващо действие върху Луната и лунните части на тялото.

В допълнение, водните елементи, които по принцип подкрепят Риби и Луната са населени със злотворни планети и не оказват енергийна помощ на водната половина на тялото и лицето, която е лявата половина.

Един пиян прави нестабилната двойка да залита

Apple Blythe Alison Martin horoscopeХирон аспектира Слънцето и Луната на Епъл. Но тази малка планета има крайно ексцентрична орбита и само поощрява развитието на асиметрии. Алегорично казано, ако еднокрак мъж (Слънце без аспекти) и немощна жена (слаба Луна) водят пиян човек (аспектират Хирон), цялата група ще залита. Транзитният Хирон достига наталната Луна на Епъл през 2018 година и вероятно бележи кулминацията на лицевата ѝ асиметрия. Указва също и времето, когато тя бива разкрита пред света.

Възможно ли е облекчение?

Астрологията посочва причините за асиметрията на лицето на Епъл и показва, че са енергийни. Но дали Епъл би могла да намали асиметрията на лицето си?

Вероятно би могла в някаква степен, но с цената на упорити упражнения, които ще трябва да изпълнява дълго време или завинаги. Ефектът ще е неголям, защото Епъл вече е пораснала и промяната на енергийната ѝ матрица трудно ще повлияе на развитието на телесните ѝ пропорции. Превантивни упражнения или терапии извършвани в детската ѝ възраст биха могли да имат по-голям ефект. Колко голям обаче, не знаем, поради липсата на опит. Причината за това е, че съвременната медицина напълно пренебрегва огромният потенциал на медицинската астрология и превантивните лечения, които би могла предложи.

С други думи, сега е малко късно Епъл да получи осезаем ефект. И опитът би коствал големи усилия. Да не говорим, че би трябвало да жертва любимите си занимания, като танцуването, понеже то усвоява енергията ѝ, която тя би трябвало да пренасочи за целите на лечението. Танцьорските занимания на Епъл спомагат за лицевата ѝ асиметрия, като отслабват енергийната помощ за лунната лява част на лицето. Теоретично, асиметрията на Епъл би могла да намалее малко, ако тя прави години наред енергийни упражнения вместо да танцува. Но това едва ли си струва.

Проверка на основания за хороскопска асиметрия

Бих могъл да проверя, дали вашата телесна или лицева асиметрия има енергийни, тоест хороскопски причини. Ако тя е заложена в хороскопа ви, то това би означавало, че тя не е генетична, а е нормална за вас. Такова знание ми могло да ви спести ненужни лечения и излишни опасения относно причината на асиметрията.

Познавам хора, които са били подлагани на импровизирани лечения, целящи да излекуват вродената им по хороскоп асиметрия. Разбира се, лечението е било чиста загуба на време и усилия. Някои се опасяват, че асиметрията е изява на някакво друго заболяване или аномалия, включително умствени. Не би било зле, тези им опасения да бъдат разсеяни, ако са напразни. Един приятел е бил освободен от казармата навремето, заради лицевата си асиметрия. Въпреки тази случайна полза от асиметрията си, той е изтърпял негативите на множество напразни лечения и безпочвени подозрения.

База данни за хороскопите на хора с телесни асиметрия

С оглед усъвършенстването на разбирането на слабо изследвания въпрос за хороскопския почерк и произход на телесните асиметрии, събирам хороскопски данни за хора с вродена телесна асиметрия. Разбира се, става дума за асиметрия, която няма знайна наследствена или физическа причина. Ако знаете данните на такива случаи, моля да ми ги изпратите. Приложете описание на асиметрията, кога се е появила и снимка, ако е възможно. Анонимно представени данни обаче не приемам, защото подателят трябва да носи отговорност за тях. Ще публикувам базата данни тук, като имената на носителите на асиметрията ще е достъпна само за членове.. Подкрепи Био-Астрология с каквато и да е сума – отнема секунди. Благодаря. Support Bio astrology long red yellow blg

други хора с всадена по хороскоп лицева асиметрия споменати в сайта 1, 2, 3, 4, 5, 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>