Articles

Астрологична вирусология
Грипната епидемия от януари 2019

Астрологична вирусология </br>Грипната епидемия от януари 2019

English

Виртуални вируси

При грипна епидемия се говори навсякъде за вирус и човек може да остане с впечатлението, че вирусът е наблюдаван в някоя медицинска лаборатория и така самоличността на злосторника е установена. Но медицинската практика изобщо не е такава. Наблюдават се симптомите на заболяването, приписват се на вирус, защото така постулира медицинската парадигма и защото все някой трябва да е виновен. Епидемолозите съставят патологичен портрет на вируса и го разгласяват по медиите, с което те и журналистите отчитат работа. По подобен начин криминалистите изготвят психологичен и даже физически портрет на предполагаемите престъпници. Предполагаемите престъпници обаче не ни ги представят публично, докато с информацията за вирусите ни засипват, въпреки, че те са още по-предполагаеми.

Ненадеждни тестове поддържат концепцията

Кръвните тестове за вирусно заболяване не установяват пряко наличието на вирус по химически път. Причините са много. Вирусът е вътреклетъчна нуклеинова киселина,  ДНК или РНК и всеки химически агент, който се свърже с нея, ще я увреди, причинявайки сериозни генетични проблеми. Не съществува тест за нещо толкова сложно, жизненоважно и подменящо се като мутираща нуклеинова киселина. Кръвните тестове за вирусно заболяване установяват наличието на някакъв кръвен фактор в кръвта, който обикновено е белтък и който е било забелязано, че се открива в кръвта на болните. Но тези съпътстващи кръвни фактори не са особено специфични и се появяват и в много други случаи по неясни причини. Кръвният тест за СПИН например установява наличието на белтък, който се среща в кръвта на прекарали още 60-ина други болести включително хепатит и някои видове грип. Тестовете за наличие на вируси са доста неспецифични и ненадеждни, но тава прави идеята за вируса още по-страховита.

Научният абсурд на антивирусните препарати

Вирусите са вътреклетъчни нуклеинова киселини, които не могат да бъдат повлияни химически, без клетката да бъде разрушена. С други думи, не може да съществуват антигрипни химически средства или ваксини. Ако има такива, те ще са много по-опасни от вирусните болести. Генетиката знае това, но фармацевтиката изобщо не я пита.

Самите изобретатели на ваксините срещу вирусни заболявания, не знаят как работят те, защото теорията не предвижда това. Но приемат почестите и заплащането за изработването им. За енцефалит и хепатит е така. Дори за СПИН е така, което е показано в чудесния макар и позакъснял документален филм ‘House of Numbers’ (“Къща от числа”). Препоръчвам филма на всеки, защото разкрива абсурдността на научната догма. А за тези, които вярват, че СПИН е предизвикан от новопоявил се вирус и се страхуват от болестта, филмът е задължителен. Той доказва, че вирусът на СПИН е теоретично изфабрикуван, но не стрига до предположението, че такава може да е и ситуацията с всички вируси. 1)Филмът ‘House of Numbers’ (“Къща от числа”) осветлява
изобретяването на вируса и за възникване на епидемията доста обективно. Астрологичното всаждане на идеята за пандемията е разгледано тук. Филмът е спечелил награди за най-добър документален филм, включва интервюта с известни учени и показва как страхът се е превърнал в бизнес. Може лесно да откриете филма в мрежата. В YouTube той е снабден с автоматични субтитри. Някъде го има и преведен на български, но едва ли ще го видите скоро официално, поради комерсиално-икономически съображения.
От 70-те години на 20 век незнанието за това, защо работят ваксините, започва да се премълчава, а продажбата на антивирусни средства и антигрипни ваксини става преуспяващ бизнес.

Понякога изглежда, че антивирусни ваксини работят, най-вече защото отровата или влиянието, които са предизвиквали абнормалния синтез на ДНК, са изчезнали. Пример за първото е ваксината срещу паралич, която е била налучквана около десетилетие, през което са били забранени масово използвани дотогава зловещи токсини като ДДТ, които са способни да предизвикат паралич сами по себе си. Пример за второто е епидемиите от ебола или СПИН.

Ако ви продават антивирусни ваксини, ви лъжат или просто са невежи. Това, че лекарите повтарят като заклинания стандартните постулати, показва неразбирането на въпроса и чиновнишкото им отношение към професията. Единствения трезв глас, който съм чул по българската телевизия да съобщи, че антигрипна ваксина не може да има, беше на жена от БАН. Журналистите повече и не я интервюираха, защото търсят сензации.

Спомагателните лекове може и да имат смисъл

Лекарствата, предписването на които има медицински смисъл при вирусни заболявания, нямат отношение към вирусите, а към общото състояние на организма. Антибиотици се предписват, за да не се получат някакви бактериални усложнения. Средства, за които се смята, че подсилват имунитета, се предписват автоматично, за да се подкрепи борбата на организма с болестта. Това, което медицината може да направи за болния от вирусно заболяване, е да изчака загадъчната имунна система да си свърши работата. Всичко друго е просто бизнес. Ползата от спомагателните средства не е много ясна. Дори храненето на болния, което днес се прави повсеместно, утежнява заболяването му според много традиции и авторитети, такива като Хипократ например.

Лов на вещици и пари

Обикновено заключението, че вирус е причина за грипа е изцяло теоретично. Съвременната парадигма не допуска съществуването на друга възможност, по което прилича на гонене на зли сили. В нито една лаборатория в България например вирусът на грипа не се наблюдава физически. Не само, че наблюдението на вируса е много трудно, скъпо и бавно, но е и напълно безсмислено, защото няма отношение към лечението и превенцията. Картинките с вируси, които показват по телевизията, са компютърно-генерирани изображения до едно. Въпреки това, потокът от пари, които предизвиква е истински. А щом за нещо се харчат пази, значи, че то наистина съществува, нали така? И следователно върши каквото е казано.

Невидими зли сили: съвременни и традиционни

Съвременната медицина обяснява грипните епидемии като причинени от вредни вируси, които атакуват принципно здравите хора. Вирусите са невидими и практически неуловими всепроникващи злотворни външни ДНК или РНК молекули, които влизат в нас, стават част от нас, размножават се за наша сметка и ни причиняват страдание. С други думи вирусната болест ни обладава подобно на всепроникваща невидима зла сила. Индивидуалната възприемчивост към болестта също е обяснена с наследственост, тоест отново с невидима, неизследваема и неразбираемо сложна ДНК молекула, но този път нашата собствена. Това, което ни разболява са невидими и непредвидими демони, но по принцип материални.

Астрологичното разбиране на болестите е доста подобно по отношение на невидимостта на причинителя, но е доста по-просто и е синхронизирано с наблюдаеми обекти. Според него болестите и възприемчивостта към тях се причиняват от невидими злотворни влияния на наблюдаеми космически тела. Влиянията оставят енергиен отпечатък в хората в момента на раждането им и той определя индивидуалната им възприемчивост към следващи влияния.

Основната разлика в гледни точки е материалността или наблюдаемостта на причинителя на болестта. Вирусите са материални, но почти ненаблюдаеми или се забелязват постфактум, след болестта в мъртви и замразени клетки, а не по време на предполагаемото им действие. Причинно следствената им роля в болестта е предимно теоретична. Конкретността им не води до точни предвиждания на действието им. В противовес  абстрактното влияние на планетите дава голяма конкретика на предвиждането, защото характера, времето и силата на действието им е статистически знайна.  На практика излиза, че конкретността на вируса е абстрактна, а призрачното планетно влияние е емпирично и реално.

Всепроникващото зло на материалистичната демонология

Въпроси като защо заболеваемостта не е с постоянно ниво или защо изобщо има епидемии, защо не всички хора се заразяват при епидемия и защо епидемиите имат различна симптоматика днес се обясняват косвено с най-различни недоказуеми и често взаимно изключващи се аргументи, такива като наследствени фактори, отслабване на имунитета поради странични причини, тайно добит имунитет или мутации на невидимия, почти винаги само предполагаем, но теоретично знаен вирус. Идеята за всепроникващ и приемащ всяка форма вирус е основата на съвременната демонология. Нуждата от конкретика я е вкарала в реална, макар и невидима и страшно сложна молекула.

Съвременната медицина счита, че склонността към заболяване е записана някак по непряк начин в гените. Това дали индивидът ще се разболее или не при дадена епидемия, е предопределено някога и някак в историята и е неизвестно до самото му разболяване.

Безкрайно променлив, но съществуващ?

Всъщност феноменалното ниво на мутация на вирусите напълно обезсмисля конкретността им. Но заявената им материалност вече е хипнотизирала логичния разум, боравещ с конкретни факти, дори и те да са само букви, цифри и думи. Тезата, че грипът се дължи на нещо материално и конкретно, но невидимо, крайно променливо и пределно сложно, е приемлива за конкретния разум, колкото и парадоксална да е. И най-точното астрологично предвиждане за поява и развитие на вродени предразположения към болести няма да бъде прието сериозно от същия фактологичен разум, защото носителят на влиянието не е признат от съвременната наука за веществен. Рационалният разум се храни с конкретност и не приема действието на неосезаеми сили.

Двайсети век е  материалистичен и науката му е пълна с виртуална ужкимски материалности. Виртуалните частици на квантовата физика например са неуловими, ненаблюдаеми, но теоретично конкретни и имат много общи и парадоксални качества с вирусите.

Непредвидимост на вируса срещу предвидимост на влиянията

Развитието и появата на грипа е непредвидимо за медицината. Тази безпомощност бива оправдана с предположението, че той мутира и се изменя непрекъснато. Това е и резервния изход на генетичната теория, която се опитва да обясни всички качества на живите организми с гените им, но не успява за повечето и най-важните от тях. Щом вирусите мутират така скорострелно, за тях изглежда не важи основното качество на наследствеността, което осигурява оцеляването ѝ, а именно нейната консервативност. Скоростно мутиращият грипен вирус е олицетворение на чиста еволюция. Той трябва да е върха на еволюцията, който е надхвърлил нейните ограничения. Той е нещо като софтуер, която е извън законите на материалния свят. Такива абсурди се съдържат в оправданието на вирусната неуловимост с мутация.

Когато две различни системи обясняват едно и също явление с коренно различни причина, те взаимно се уронват.  Но тази, която не допуска компромис е новата медицина, която изобрети концепцията за вирус в средата на 20 век и се обвърза икономически с него, правейки фармацевтиката една от най-печелившите индустрии. Именно съвременната научна догма не допуска съществуването на астрологични влияния и дори арогантно отказва да ги изследва статистически. За разлика от нея астрологията не отрича медицинската догма, а я обхваща и дори разбира причините за пристрастията ѝ и за временното ѝ съществуване.

Нищо повече от влияние върху генната експресия

За отбелязване е, че медицинската астрология не отрича съществуването на наследствени склонности и болести. Тя само отбелязва и статистически доказва, че огромното мнозинство от болестни състояния и изявата им са зададени от енергийната матрица на човека, която се образува в неговия организъм в момента на раждането благодарение на астрологичните влияния преди и след раждането му, което и е отразено в хороскопа му. Или с други думи, че астрологичните фактори влияят на експресията на гените. Тоест астрологичните влияния не създават качества от нищото, а само влияят върху изявата на наследствените дадености.

Много малко от гените са активни в даден момент и активността на гените се мени с времето. Активирането и презаписването на гени се нарича генна експресия. Смята се, че тя се контролира от други гени, които не е ясно от какво са контролирани. Знае се също, че активността на гените се влияе от химични агенти, особено от отрови и от радиация. И тук стигаме съвсем близо до разбирането как астрологичните влияния могат да променят активността на гените ни. Космичните влияния са слаби за грубите измервателни инструменти, но циклите им влияят на енергетиката на фините биологични процеси, която контролира генната експресия и следователно синтеза на нуклеинови киселини, излишъкът от които са всъщност вирусите.

Отказът от предците прехвърля вината върху тях

Именно официалната медицина е тази, която категорично и априори пренебрегва аргументите на медицинската астрология и обединението и с традиционната медицина. Егоистично отхвърля медицинската мъдрост на хилядолетията и тесногръдо пренебрегва възможността да повиши ефективността си с около 1000 процента, по моя преценка. Съвременната официална медицина потъпква наследството на предците си и приписва причината на всички болести на наследствеността.

Предците ни обаче са били по-скромни по отношение на изначалното си съвършенство и са обяснявали болестите включително грипните епидемии с вродени предразположения, които са отразени в хороскопа и с астрологични влияния и с движения на небесните тела, които ги активират. При това астрологичното разбиране обяснява несравнимо повече детайли от болестта и епидемията с неслучайни събития. Грипът е бил наречен инфлуенца през 17 век в Италия, а смисълът вложен в тази дума е „влияние от звездите“ и идва от дълбока древност. Той е еднакво валиден и днес. И това е срамно лесно да бъде показано.

Извънреден синтез на ДНК

malefics-as-flu-virusesКрайни, редки и необичайни условия като радиационно облъчване или астрологични влияния променят енергетиката на организма. Подобно на отрова, те може да предизвикат патогенни състояния и извънреден синтез на ДНК. Допълнително произведената ДНК е следствие на влиянията, но може да бъде набедена за тяхна причина и наречена вирус. Нищо чудно, че вирусното заболяване не се поддава на медикаментозно лечение. В повечето случаи то е следствие, а не причина на болестта. Лечението на вирусните заболявания се свеждат до чакане организмът да се справи и детоксикира. На практика това е чакане влиянието, което го е предизвикало да отмине и организмът да се адаптира към него.

Вирусът като естествена имунизация

В редки болести и случаи допълнителната ДНК, особено ако е в голямо количество, може да бъде патогенна и заразна, което е не е странно предвид нейната биологична значимост, универсалност и сравнително лесното ѝ проникване в клетките при нараняване. Възможно е също заразяването с ДНК, образувана под влиянието на някакъв вреден фактор на средата, да носи еволюционна полза, защото предлага наготово вече синтезирана ДНК, която може да ускори синтеза на антитела, преди срещата с антигени. Възможно е синтезът на екстра ДНК под влияние на астрологични фактори да е естествена имунизация, която става по-време на влиянието. Но на пръв поглед заразността на извънредната ДНК затвърждава убеждението, че причината на болестта е чужда молекула. Според тази разпространена доктрина здравето е просто хигиена и човек няма да боледува никога, ако живее стерилно, което разбира се не е вярно.

Съществуват някои заразни патогенни вируси на класически болести, като този на беса, но заразяването с тях става чрез инжектирането им в тялото и заразността му зависи много от състоянието на имунитета на заразения. Бързо мутиращите вируси, които се предават по въздуха, не са от тях.

Множество премълчавани парадокси 

Има много скалъпени моменти и парадокси в стандартната хипотеза. Според нея например вирусът надхитрява имунната система и попада в клетките, където започва да се размножава за сметка на ресурсите им. Парадоксално е, че имунната система няма как да разпознае вируса, защото ДНК е универсална и безкрайно по-сложна от нея, но въпреки това впоследствие успява да го унищожи някак си и то без помощта на антитела, които по принцип не могат да навлизат в клетките. Някак си организмът се самолекува без да използва антителата, които иначе се слагат във ваксините като се взимат от кръв на преболедували животни.

Заразността на вируса е толкова силно внушение, че малко хора знаят, че повечето вирусни заболявания не са доказано заразни. Ако бяха заразни, нямаше ли лекарите да бъдат непрекъснато болни? Хепатитът например не е заразен, каквото и да четете в Уикипедия. Ако изключим случаите на интоксикация, той е изцяло зададен от вродени енергийни или хороскопски предразположения и активиран от астрологични влияния. Ще разгледаме тази тема по-нататък.

Болестта е токсичен флуид или енергия

Астрологичното болестотворно влияние е външно, но добива вътрешен характер. По това е досущ като вирус. Оригиналното определение на вируса е „токсичен флуид“, защото преминава през филтри, които спират бактерии. Склонността към разболяване или силата на имунитета е зададен в индивидуалния хороскоп. Същото важи и за времето му на засилване и отслабване. Епидемиите възникват, защото определени планетни транзити активират прекомерно нечии предразположения. Не всеки хваща грип, защото не всеки има хороскопски предразположения.

Пикът на дадено енергийно или астрологично влияние се усеща като анормално състояние или болест. Преболедуването се състои в изпитването му и изработва имунитет към него, защото енергийната система на организма научава за съществуването на такива крайности и се адаптира към тях. Децата боледуват често, защото изпитват разните влияния за първи път. Старите хора боледуват често, защото енергията им, която е и имунна система, е по-слаба. Грипът обаче не дава ясен имунитет, защото влиянията, които го причиняват са комплексни и разнообразни комбинации от астрологични вредни влияния, които на практика не се повтарят особено във времето на един човешки живот.

Разнородното понятие грип

Грипът е често срещано сравнително леко неразположение с много широк спектър от симптоми, което затруднява класификацията и изследването му, включително астрологичното. Грипът е някакво временно неразположение, което се появява масово по едно и също време. С други думи инфлуенцата има характер на епидемия.

Има астрологични влияния, които традиционно се свързват с грипни епидемии. Въпреки големя спектър на грипни състояния, тези традиционни влияния почти неизбежно запътват грипните епидемии. Грипната епидемия в България през януари 2019 е пример за синхронизация на епидемия с космическите влияния.

Астрологичните влияния и грипната епидемия от януари 2019 и март 2020

Ето някои традиционни астрологични предпоставки за грипната епидемия която се появи през януари 2019. Грипът се разрасна в епидемия между двете затъмнения – слънчево и лунно на 6 и 21 януари съответно, което е класическо условие за възникване на епидемия. Януари сравнително често има грип в северните ширини поради намалената енергетика на сатурновия знак. През януари 2019 и Сатурн е в Козирог, което я намалява още повече. Плутон също там, което поражда дълбоки и интензивни изменения в наследствеността с възможен синтез на допълнителна ДНК. Грипът започна в началото на януари точно по време на коридора на затъмненията, когато Слънцето се съедини със Сатурн и се разрасна в епидемия след 15 януари, когато Слънцето наближи Плутон.

Грипът се преболедува остро и сравнително бързо. Симптомите му бяха температура и болки в мускулите и ставите. Те са характерни за болестното действие на Марс и Сатурн. А именно тези две планети бяха особено силни по време на грипа, понеже всяка беше в собствения си знак. Марс влезе в Овен на 1 януари, Луната се присъедини и го подсили от 12 до 15, което съвпада с образуването на грипната вълна. Марс образува квадрат със Сатурн на 18 януари, който достигна пика си на 21 януари, изостряйки епидемията допълнително. Пикът на квадрата съвпада с деня на пълното лунно затъмнение, което може да удължи или усложни епидемията.

Тези астрологични влияния са точно синхронизирани с грипната епидемия и характерът им е аналогичен с нейните симптоми. Астрологичните влияния доста добре обясняват грипната епидемия от пролетта на 2019. Те обаче не са единствените, а само са най-бързите и отговорни за най-острите показания на грипа. Има други по-продължително влияния, който служат за подложка на тези и правят епидемията уникална. Никое от тях не е в максимална сила, което обяснява защо повечето хора изкарваха грипа сравнително леко.

Такива аспекти са например предстоящите квадрати Сатурн-Уран и Плутон-Уран и бавно настъпващия съвпад Сатурн-Плутон догодина, които са епидемиологични фактори, квадратът Юпитер-Нептун, който отслабва имунитета и  секстилът Сатурн-Нептун, който също го разцентрова.

Астрологичните влияния обикновено обясняват не само тази епидемия, но и всички останали. Така в края на февруари и март 2020 г. всички тези планети и аспекти отново ще бъдат актуални по подобен начин с разликата, че Марс е в същия знак с тях, вместо в своя, което пак засилва действието му. Така че по това време може да се очаква грип с подобни симптоми: температура и мускулно ставни болки, но по-слаб, защото настава два месеца след затъмненията.

malefics-as-flu-viruses-60. Подкрепи Био-Астрология с каквато и да е сума – отнема секунди. Благодаря. Support Bio astrology long red yellow blg

   [ + ]

1. Филмът ‘House of Numbers’ (“Къща от числа”) осветлява
изобретяването на вируса и за възникване на епидемията доста обективно. Астрологичното всаждане на идеята за пандемията е разгледано тук. Филмът е спечелил награди за най-добър документален филм, включва интервюта с известни учени и показва как страхът се е превърнал в бизнес. Може лесно да откриете филма в мрежата. В YouTube той е снабден с автоматични субтитри. Някъде го има и преведен на български, но едва ли ще го видите скоро официално, поради комерсиално-икономически съображения.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>