Articles

Блиц диагноза: Стефан Данаилов

Блиц диагноза: Стефан Данаилов

Личност

Stefan Danailov Serious sensualityСтефан Данаилов има Слънце в Стрелец и Луна в Козирог, което го определя като идеолог-кариерист, пропагандист-използвач или просто като ентусиазиран сваляч. С Венера и Меркурий в съвпад със Слънце, той има женствено-младежки маниер, може да говори изразително и има артистични способности, към което притеснената му Луна придава втори срамежливо-потаен план, а възторжените му водни Марс и Юпитер добавят чувственост.

Меркурий обаче е в падение и е управител на всички планети по знак, което го лишава от здравомислие и последователност. Това разбира се е добре за актьорските и политическите превъплъщения на Данаилов. Вътрешният му търговец е в храма, не знае какво точно продава, но е ентусиазиран и се справя добре. Въодушевлението му ободрява и се харесва на всички, по начинът по който кучетата се харесват на хората. Главният тотем на Данаилов е къдраво куче, което е симпатично и действа ентусиазиращо и умилително на повечето хора. Това е съвсем одомашнено куче, което е лошо само на ужким и е възприемано като добро, макар че е по-скоро безпринципен подмазвач и нищо в действителност не върши.

Обща диагноза

Стефан Данаилов е роден на същата дата като Жан-Клод Юнкер и затова също като него има слабост в бедрената кост и тазобедрената става. Широката опозиция на Слънцето му със Сатурн, управителя на костите, подсказва тенденция проблемите в тазобедрената област да се развият сравнително късно в живота му.

Тенденции

Стефан Данаилов 1976 ---|--- Stefan Danailov 1976Данаилов има доста слаба Луна и може да се очаква, че когато тя отслабне допълнително, здравето му ще се влоши. Попадането на дирекционната му Луна в Риби към 2002 г. отслабва енергийната, имунната и костната му системи и е предпоставка за развитието на лимфома, Паркинсон и тазобедрени проблеми.  Тя достига най-острото си състояние към 2019- 2020 г., когато попада в квадрат с наталното Слънце, понижава доста енергетиката и изостря слабостите за години наред. Подобно е и здравословното действие на единението на дирекционните Нептун и Слънце (2015-2021) и Юпитер с Нептун (2017-2020). Едновременно с това, тези аспекти повишават идейната наситеност и артистичността на Данаилов. Или както казват политици и студенти, които го посещават у дома му, той е болен, но умствено е в перфектна форма. Това мнение е тъжно свидетелство за неспособността ни да различим болестта по ума и за склонността ни да приемаме ефектите ѝ като оригиналност или сила на духа.

Тазобедреното счупване

Георги Първанов и Стефан Данаилов ---|--- Georgi Parvanov and Stefan DanailovС дирекционни Нептун и Луна нараняващи бедреното място от години и с транзитен Юпитер върху него от половин година, костообразуващата функция там е максимално нарушена и тазобедрените кости са чупливи. На този фон от отслабващи бедрените кости дългосрочни влияния по-бързите транзитни влияния могат да предизвикат невнимателни движения, които да доведат до счупване на отслабените кости.

Транзит

На 19 август към 12 часа вечерта Стефан се спъва, пада и чупи тазобедрена става. Тогава транзитният Марс е много силен е в квадрат с неговия Уран и дава склонност за несполучливи отскачания и спъване. Аспектът продължава около седмица и кулминира на следващия ден и следователно е в най-острата си фаза в деня на счупването. А в часа на падането му транзитния асцендент е върху наталния Уран и  следователно е в квадрат с транзитния Марс, Слънце и Венера и действа по подобен начин, но по остро в продължение на петнайсетина минути. Този ден транзитното Слънце е в квадрат с наталния Марс, давайки прекалена импулсивност.

Стефан Данаилов стреля ---|---0 Stefan Danailov shootsТогава Луната е в Овен и засилва Марс, който както виждаме има основната роля на непосредствен спусък за движението, което се оказва неадекватно за състоянието на бедрената кост на Данаилов. Луната е и в тригон със Слънцето на Данаилов, което управлява бедрената кост и му дава допълнителен импулс да скокне на крака. Но този месец тя е в тригон и с актуалния Юпитер, който пък е върху Данаиловото Слънце, нещо което се случва веднъж на дузина години и импулсът за скокване е още по силен.

По-програмирани сме отколкото можем да си мечтаем

Стефан Данаилов с Корнялия Нинова и в Дами канят ---|--- Stefan Danailov with Kornelia and in Ninova Dami kanyat 1980Има и още показания за тегобите на Данаилов, но тези са достатъчни, за да обяснят тазобедрената повреда. Интересно е, че по време на падането на Данаилов профекционният Юпитер, който, да напомним, управлява бедрата, се намира абсолютно точно върху транзитния Юпитер, който е в съвпад със Слънцето му; профекционното Слънце е в съвпад с транзитния му Уран; профекционният Марс е в двуградусов съвпад с транзитната Луна и е в точен тригон с неговото Слънце, а профекционната Луна в такъв с неговия Уран.

Изкушен съм да спомена също, че това е единствения ден от живота му, през който мистериозната точката на смъртта е в точен куинконс със Слънцето му, подсказвайки опасно за живота изпитание. Тя вероятно е и в опозиция на слабата му Луна, но не знаем колко точна. Интересно щеше да е, ако разполагахме с часа на раждане на Стефан Данаилов. Някой да го знае?

2.9.2019

 • Add to Phrasebook
   
  • No word lists for Serbian -> Bulgarian…
    
  • Create a new word list…
 • Copy
 • Add to Phrasebook
   
  • No word lists for Bulgarian -> Bulgarian…
    
  • Create a new word list…
 • Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>