46
Драгомир Стойнев
Dragomir Stoynev

 • Dragomir Stoynev, Whooper swan
 • Whooper swan, Dragomir Stoynev ---|--- поен лебед, Драгомир Стойнев
 • Драгомир Стойнев, поен лебед ---|--- Dragomir Stoynev, Whooper swan
 • Whooper swan, Dragomir Stoynev leaning
 • Dragomir Stoynev, Whooper swan ---|--- Драгомир Стойнев, поен лебед
 • Драгомир Стойнев, поен лебед ---|--- Dragomir Stoynev, Whooper swan
 • Dragomir Stoynev, Whooper swan ---|--- Драгомир Стойнев, поен лебед
 • Драгомир Стойнев, поен лебед ---|--- Dragomir Stoynev, Whooper swan
 • Драгомир Стойнев, поен лебед ---|--- Dragomir Stoynev, Whooper swan
 • Maximilian Robespierre, Dragomir Stoynev ---|--- Максимилиан Робеспиер, Драгомир Стойнев
 • Dragomir Stoynev, Maximilien de Robespierre ---|--- Драгомир Стойнев, Максимилиан Робеспиер
 • Maximilien de Robespierre & Dragomir Stoynev
 • Dragomir Stoynev, Maximilien de Robespierre voting
 • Драгомир Стойнев, поен лебед ---|--- Dragomir Stoynev, Whooper swan

Драгомир Стойнев,тотемът на слънчевия му градус и другo лица със същия тотем са показани в галерията.
Това не е личен хороскоп, а кратък обзор на влиянието на съответния слънчев градус.
Dragomir Stojnev, his Sun degree totem, and Sun degree twin are shown in the gallery.
This is not a personal
horoscope, but an overview of the related Sun degree.

<<< 105 photos >>>

English
This article has not yet been translated into English. If you’d like to translate it, please contact us.

Пойният лебед (Cygnus cygnus. Whooper swan) е моногамен и няма изразен полов диморфизъм или с други думи мъжките индивиди са неразличими от женските. Хората, родени в деня на пойния лебед, имат дълга шия, безполов или поне не особено мъжествен вид и силно се привързват. Те са големи чистофайници, обичат да се обличат в бяло и са гнусливи и придирчиви.

Градусът на пойния лебед дава грациозност, привързаност към съпруга и близките, вярност в брака и дълъг брак. Често човекът-лебед не може да преживее смъртта на партньора или след нея бързо дегенерира. Градусът също дава стремеж към обществени изяви и великолепни актьорски способности. Въпреки това лебедите се чувстват неуверени пред публика. Лебедовият градус се свързва със неувереност и нестабилна психика. Хората-лебеди нерядко изпадат в депресия, психични разстройства и духовна самота. Може никога да не се оженят, понеже имат прекалено големи изисквания към партньора.

Пойният лебед е мощен летец и мигрира на големи разстояния. От друга страна той е един тежък, тромав и смешен паток. Едвам излита и затова обитава спокойни водоеми, а прекалено дългата шия пречи на повечето му действия освен на подмолното хранене. Неестествената за птица тромавост на лебеда заедно с плавното му плъзгане по тихите езерни води минава за грациозност, а неговата моногамия – за романтичност. Когато лебедът си почива, той подпира прекомерно дългата си шия върху самата нея и така образува една “S”-образна извивка, която прилича на контура на половин сърце. Това буди възхищение и разтапя сърцата на сантименталните натури, особено когато два лебеда застанат един срещу друг, и поражда романтичния култ към птицата.

Хората-лебеди са вдъхновители, които разпалват въодушевление сред другите и спомагат за придвижване на делата. Това е градус на обществените дейци. Хората с този градус са подложени на изпитанието на дългото и трудно отърсване от зависимости и откъсване от привързаности. Това е един от градусите на съдбоносния избор, който задължава човека да извърви избрания път докрай. Урокът, който човекът-лебед има да учи, е непригодността на старото знание по време на криза.

друг представител на същия градус
another representative of the same degree

Това е описание на една от трийсетте категории от зодиакални градуси към които обсъждания по-горе градус спада.
This is a description of the characteristics of the one out of the thirty categories of zodiacal degrees to which the discussed above degree belongs.

Градуси на съдбоносния избор, от който няма отказване

Тази е най-фаталната категория градуси. На човекът, роден на някой от градусите на съдбоносния избор, не са простени колебания и отклонения от пътя. Съдбата го натоварва с твърди изисквания. Той трябва да изпълнява дълга си и да спазва закона. След като изборът е направен, човекът трябва да извърви пътя докрай, да изпие чашата до дъно. Всяко отклонение от закона може да се окаже съдбовно за него, защото няма път назад. То може да го вкара в мрежата на злото и тогава човек е принуден да извърви докрай избрания тъмен път, дори да води до царството на терора.

Ако човекът избере висшия път на развитие, може да стане съдия. Тогава може да изисква от другите да спазват закона и да получи огромна сила по избрания път. Такива хора са борци за справедливост, които болезнено изживяват всяко нарушение на закона. Тези градуси се срещат често у учители, тълкуватели на закона, у хора които могат да водят другите. Това са градусите на кръста, който човек трябва да изнесе, за да получи пълна защита. Подкрепи Био-Астрология с каквато и да е сума – отнема секунди. Благодаря. 

Support Bio astrology long red yellow blgдруги представители на тази категория градуси 1, 2
other representatives of this category of degrees 1, 2

Южен паток прокарва Южен поток 6-0-UM Южен паток прокарва Южен поток.
Пойният лебед е национален символ на Украйна.

other totemic birds 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 1617, 18, 19, 20, 21, 23, 23, 24
други птичи тотеми 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 1617, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24


 Сходство и солидарност между хората-птици

Хората, родени на птичи градуси, имат известно сходство и симпатии помежду си. Българският политически живот е илюстрация на това. Към края на 2016 четири водещи фигури на БСП и двама техни олигарси се оказаха хора-птици. Едната фигура е родена на същия градус, на който е роден и Карл Маркс и стана омбудсман. Техния тотем е птица, която е унищожава и съществува за сметка на чуждата собственост. Друга фигура е родена на същия градус, на който е роден и Максимилиан Робеспиер. Другите две фигури-птици, родени в деня на черната врана и на казуара, излъчиха за президент човек-пойна декоративна птица и всичките вкупом засвидетелстваха привързаността си към друг президент-кралска декоративна птица от световен ранг, който на свой ред се явява наследник на друг световноизвестен президент-декоративна и пойна птица. Важен посредник между българските хора-птици и евразийската кралска птица, който подсигурява взаимно-изгодното им сътрудничество, се явява една псевдо-благородна птица. Тя и благородният ѝ събрат или лебедоподобната гъска и лебедът, имат много дълги тръбовидни шии, а човешките им аналози проявяват особено голям интерес към тръбопроводи и сондажи.

Първият български демократично избран президент и бивш идеологически дисидент, който проведе мирния преход към демокрация и на практика стимулира процъфтяването на гореспоменатите хора-птици, също има за слънчев тотем непретенциозна морска патица.

По същото време водачите на двете турски партии също се оказаха оглавени от хора-птици. Едната от тях е хищна и е любимата птица на създателя на турската малцинствена партия Ахмед Ахмедов (Доган). Другата е всеядна опортюнистична птица-философ. Те симпатизират на турския президент, който също е с тотем хищна птица. Трета и четвърта най-важни възлови фигури в ДПС също имат за слънчев тотем птици, но ровещи.

Корнелия Нинова, жената-черна врана в българския политически пейзаж, стана известна с сравняването на някои политици с различни птици. Според нея Борисов е ястреб, който се преструва на врабче, а Цветанов е гълъб. Тези епитети засвидетелстват не само птичата ѝ природа, но и известната ѝ симпатия към оприличените.

corvids will mob raptors of all kindsПтиците се асоциират с полет, лекота, духовност, идейност, промяна, лековатост, клюка и лъжа. Ето защо тотемите на идеологическите водачи често са птици. Комунистическите тотемни птици имат най-вече отношение към безстопанствеността, присвояването, говоренето, сплетните, реториката, перченето и масовата дезинформация. Протурските партии се водят от хора, чиито тотеми са хищни птици, защото се родеят с догматична и безкомпромисна религия, която изисква жертви. В българския вариант на тези партии има само един такъв лидер и то отскоро. Бащицата на партията си беше избрал псевдоним на хищна птица на турски език, а слънчевият му тотем е най-хищният бозайник. Тотемите на останалите главатари са на всеядна говореща, трупащо-ровеща и блатна ровеща птици. Така според тотемната принадлежност на лидерите на ДПС, движението и производните му партии носят смесените черти на ислям и комунизъм. В потвърждение на тази теза преди парламентарните избори 2017 Нинова заяви, че след като нейната БСП спечели изборите, ще се коалират с ДПС.