9
Красимир Каракачанов
Krasimir Karakachanov

 • Indian Rhino, Krasimir Karakachanov --- Индийски носорог, Красимир Каракачанов
 • Красимир Каракачанов, Суматрански носорог --- Krasimir Karakachanov, Sumatran Rhino
 • Sumatran Rhino, Krasimir Karakachanov --- Суматрански носорог, Красимир Каракачанов
 • Krasimir Karakachanov, Indian Rhino --- Красимир Каракачанов, Индийски носорог
 • Sumatran Rhino, Krasimir Karakachanov --- Суматрански носорог, Красимир Каракачанов
 • Krasimir Karakachanov, Sumatran Rhino --- Красимир Каракачанов, Суматрански носорог
 • Krasimir Karakachanov, Sumatran Rhino --- Красимир Каракачанов, Суматрански носорог
 • Sumatran Rhino, Krasimir Karakachanov --- Суматрански носорог, Красимир Каракачанов
 • Красимир Каракачанов, Суматрански носорог --- Krasimir Karakachanov, Sumatran Rhino
 • Красимир Каракачанов, Суматрански носорог --- Krasimir Karakachanov, Sumatran Rhino
 • Суматрански носорог, Красимир Каракачанов --- Sumatran Rhino, Krasimir Karakachanov
 • Krasimir Karakachanov, Sumatran Rhino --- Красимир Каракачанов, Суматрански носорог
 • Красимир Каракачанов, Суматрански носорог --- Krasimir Karakachanov, Sumatran Rhino
 • Красимир Каракачанов, Суматрански носорог --- Krasimir Karakachanov, Sumatran Rhino

Красимир Каракачанов и тотемът на слънчевия му градус са показани в галерията.
Това не е личен хороскоп, а кратък обзор на астрологичното влияние на съответния слънчев градус.
Krasimir Karakachanov and his Sun degree totem
are shown in the gallery.
This is not a personal horoscope, but an overview of the related Sun degree.
<<< 14 photos >>>

English
This article has not yet been translated into English. If you’d like to translate it, please contact us.

Суматранският носорог (Dicerorhinus sumatrensis, Sumatran rhinoceros), наричан още азиатски, е най-дребния от петте оцелели вида Носорози. Сравнително пъргав и бързоподвижен е и с лекота изкачва склонове. Той е най-гласовития измежду носорозите: почти непрекъснато издава звуци. Комуникира също и като бележи почвата с крака, извива клончета по характерен начин и оставя екскременти.

Речта на хората-суматрански носорози е ярка и убедителна. Политическа и съдебна реторика, философия и писане им се отдават. Могат да бъдат добри оратори, педагози и писатели1)при добър Меркурий в хороскопа си. Говорят добре, дори прекалено добре, но са склонни да слушат най-вече себе си.

Krasimir Karakachanov face asymmetry | Красимир Каракачанов лицева асиметрияЧовекът-суматрански носорог има грамадна, често асиметрична физиономия и не е много висок. Обикновено оплешивява рано. Притежава житейска практичност и хитрост, която е маскирана от тъпа набита мутра и непробиваемо самочувствие. Кожата му често е дебела, мазолеста, образува гънки и има пъпки и брадавици. Като правило има проблеми с нея.

Суматранският носорог не е хищник, а растителнояден, но понякога не е ясно къде се бута, тъпо и самоуверено. Иска да върви напряко, като булдозер. При това е по-опитомяем от другите видове носорози. Понякога може да бъде послушен и дори мек. Но понякога по незначителен повод изпада в такава глупава самонадеяност. И ако нещо си е наумил, не можеш да му го избиеш. Всичко това еднакво важи и за човешкия му аналог.

Krasimir Karakachnov as a soldier collage unknown authorГрадусът дава гордост, тщеславие, честолюбие, самоувереност, решителност, самообладание, пренебрежение към другите, хитрост и коварство. Свързва се със смелост, гордост и неморалност. Указва властен човек или просто тапир, който от време на време може да проявява смелост. Среща се у хора, които имат връзка с въоръжените сили.2)Докато довършвам тази статия разбирам, че Красимир Каракачанов се кандидатира за министър на отбраната. От друга страна, работата му в Държавна Сигурност е нещо, с което той открито се гордее. 3)„Закриването на наборната служба през 2008 г. беше изключително прибързано и грешно като политическо решение на Тройната коалиция.“ каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов по БНР.

За хората-суматрански носорози е вредно да се занимават със спорт. Щом се захванат, в тях се събужда комплексът на културиста и започват да показват мускули. Сякаш щом имат сила, акъл не им трябва. Но разбира се и атлетите ги пребиват и отстрелват. Един такъв як бодибилдинг роден на 29 март например застреляли по време на пиянска разпра в Русия.

Човекът-суматрански носорог е свободолюбив. Стреми се към независимост и самостоятелност. Обича пътувания, авантюри и рисковани начинания. Ограниченията го изнервят. Напращял е от интензивен вътрешен и външен живот. Като презряла диня е, може да се пръсне при най-малкото подбутване.

Прекалено горд е за да служи. Самонадеян е и презира помощта на другите. Понякога е прекалено надут за да допусне отклоняване на вниманието от себе си. Може да намери удовлетворение в лидерство или в свободното изкуство. Като подчинен е почти непоносим, тъй като вродената му нескромност лесно се превръща в самонадеяност, високомерие и неоправдана докачливост. И все пак безотказния му реализъм винаги ще го връща на правилния път, ако е оставил суетата го да го отклони и ще му позволи да търси последователи.Krasimir Karakachanov receives a prize for leadership 30.1.2017

„Римски военачалник в парадни дрехи приема венец от императрицата.“ е един символ на градуса. Указва човек, свикнал да ходи с високо вдигната глава, винаги в парадни дрехи и наслаждаващ се на всеобщото внимание. Всякога ще привлича поклонници и ще се сдобива със слава и успех. В някакъв смисъл ще се окаже носител на власт. Ако съдбата заведе човека-носорог на сцената, той ще бъде на висота. Ако го заведе в бизнеса, ще стане силен, успешен и влиятелен финансист. Ако го заведе в армията, ще стане изтъкнат офицер. Градусът е символ на Успеха.

Krasimir Karakachanov annual prize for leadership 30.1.2017Носорогът е масивен и амбициозен. Знае какво иска и го постига. Огромен, брониран и дебелокож, той е безстрашен и нечувствителен. Едрината и самонадеяността му са израз на вътрешна интеграция и напрягане на силите. Рогът му позволява да съсредоточава голяма сила в една точка. Човекът-суматрански носорог постоянно е в състояние на мобилизация под влиянието на емоции и групови подбуди. Умее да концентрира вниманието си, да вижда ситуацията като цяло и да взема интуитивно решения. Има вътрешно ръководство и самоувереност. Устремен, компактен и набит той е пробивен, проницателен и далновиден. Той е като екип от брониран кон и ездач, които участват в рицарско състезание.4)„Ездач на кон“ е един символ на градуса.

Човекът-суматрански носорог е сърцат, юначен и напорист. Успява в повечето неща заради дързостта си и положителното си отношение. Винаги запазва самообладание и проявява смелост. Жертвоготовен е, но нерядко е жертва на гордостта и самолюбието си. Той е самонадеян и приказлив човек с голяма душа, който си търси белята. Или юнак, който си търси ламя. Но има по-голям късмет, отколкото заслужава.

Негативните хороскопски и житейски фактори надуват неимоверно самомнението на лицето-суматрански носорог и го правят докачлив и надменен. Може бързо да го превърнат в жесток и безпощаден враг. Непоследователността му идва от първенството на емоциите му над разума му. Нерядко аморалният му начин на живот става причина за любовни и светски неуспехи.

Това е описание на една от трийсетте категории от зодиакални градуси към които обсъждания по-горе градус спада.

Градуси на героичния плам

Тази категория градуси указват пламенност. Притежателите им кипят от сила, страст и понякога даже изпадат в ярост. Всякога ще се борят, ще защитават нещо или някого. В живота им може да има много силна борба за идея. Жертвоготовни са и пред нищо не се спират. Липсва им инстинкт за самосъхранение. Крайно активни и неуморни са. Имат героична направа.

Krasimir Karakachanov holds a gun in front of a portrait of Vasil Levski at his birthday 2013

This is a description of the characteristics of the one out of the thirty categories of zodiacal degrees to which the discussed above degree belongs.

Degrees of Heroic Fervour

This category of degrees indicates ardour. Their owners boil with strength, passion, and sometimes even fly into a rage. They will always fight, defend something or someone. Their lives may be very powerful struggles for certain idea. They are prepared to make sacrifices. Nothing can stop them. They lack self-preservation instinct. They are extremely active and tireless. They have heroic making.

 

   [ + ]

1. при добър Меркурий в хороскопа си
2. Докато довършвам тази статия разбирам, че Красимир Каракачанов се кандидатира за министър на отбраната. От друга страна, работата му в Държавна Сигурност е нещо, с което той открито се гордее.
3. „Закриването на наборната служба през 2008 г. беше изключително прибързано и грешно като политическо решение на Тройната коалиция.“ каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов по БНР.
4. „Ездач на кон“ е един символ на градуса.