71
Мерилин Монро

 • Marilyn Monroe and rockfish
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • Marilyn Monroe and seaperch
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • Marilyn Monroe and seaperch
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • rockfish and Marilyn Monroe
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • rockfish and Marilyn Monroe
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • rockfish and Marilyn Monroe
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • Marilyn Monroe, rockfish
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • Marilyn Monroe and rockfish
 • rockfish and Marilyn Monroe

Мерилин Монро и тотемът на слънчевия ѝ градус са показани в галерията.
Това не е личен хороскоп, а описание на астрологичното влияние на слънчевия градус.
<<< 22 photos >>>

English

marilyn-monroe-1962Морският костур (Sebastes, Rockfish (sea perch, redfish) е род риби, които са роднини на речния костур. Има големи очи, бодлива гръбна перка и е хищен. Главата му е сравнително голяма и сякаш, макар и плавно, преминава направо в опашка. Той е повратлив, ловък, търпелив и бодлив и оцелява в крайни условия. Такива са и хората, родени на неговия ден.

Градусът на морския костур е свързан с морската стихия, с пътешествия и премествания, с вечни приключения на своя глава и с романтика. Джек Лондон често изобразява герои с такива качества. Те не замръзват в леда, трудни и бодливи са за общуване, но са много пробивни и имат жажда за живот. Мерилин Монро например е описвана като въплъщение на Американската мечта, като момиче, издигнало се от окаяно детство до холивудска слава.

Eileen_Heckart,_Marilyn_Monroe_and_Don_Murray_in_Bus_Stop_60В характерa на човека-морски костур има нещо каубойско. Излъчва мъжка сила като герой от уестърн. Има известна доза самохвалство. Но има и огромна жизнеутвърждаваща сила. Освен това е надарен с усет за опасностите, дълбочина на мисълта и способност да предвижда.

Градусът на морския костур се свързва с кокетство, фалш, измамност, залитания, театралност, магьосничество и кръвосмешение. The degree of the rockfish is associated with coquetry, falseness, deceit, mimicry, theatricality, magic and incest.Морският костур владее мимикрията, някои видове могат да менят цвета си. Човекът-морски костур също лесно променя вида си и умее да се приспособява към всякакви условия. Има купища познати и техният кръг постоянно се мени. Намира се във вечни спорове и караници с околните. Но умее да извиква доверие към себе си. Добър шпионин е, понеже лесно променя външността си. Може да си прави пластични операции или да търпи изменения в обмяната на веществата. Понякога се променя до неузнаваемост – може да стане ту много дебел, ту много слаб. Жената-морски костур все е недоволна от външността си и ще се опитва да я промени.

Градусът дава кокетство, фалш, измамност, мятания от една страна на друга, имитация и театралност. Свързва се още с окултизъм и магия. Дава няколко брака, но предупреждава за вероятност от кръвосмешение. Дори и без тази крайност човекът, роден на този градус, ще търси близки по дух хора, без които не би смогнал да свърши каквото и да било.

Marilyn Monroe pantsЧовекът-морски костур е иконоборец. Проницателен е и се опитва да детронира свещените крави на обществото. Намира се в лична борба за пълна и ефективна индивидуализация. Индивидуалността или поне егото му са изявени. Успява да завладее, поне до известна степен, колективната и материалната енергия на природата и обществото и става сравнително добре обособен и независим от миналото. Достига девствени полета за развихряне на съзнание и действие. Среща непознатото. Всичко може да се случи. С лице обърнато към бъдещето всяка негова крачка е предизвикателство.

Градусът е символ на риска. Човекът, имащ го изявен, има склонност към борсови спекулации и други рисковани предприятия. Страда, за да спечели. Преследвайки целите си се въвлича в множество схватки и води неспокоен и суетен живот. В края на краищата може да открие, че надиграването не си е струвало труда, а разпиляната енергия е могла да бъде използвана по-изгодно и за по-достойна работи.

Marilyn-Monroe-performs-for-troopsЧовекът-морски костур е хуманист и алтруист. Самообразова се, развива се сам, оптимист е и е много честолюбив. При него разумът господства над чувствата. Привличат го прогресивни тенденции. Често достига успех и признание. Но разсъдъкът и сполуката не гарантират доволство. Щастието на човека-морски костур е променливо. В търсене на по-добър живот често изоставя родния си дом или страна и се впуска в пътешествия. Намира щастие и признание в далечни краища, докато мечтата му остава да се сдобие с такова в собствения си дом и семейство.

Marilyn Monroe windЧовекът-морски костур е талантлив и дружелюбен интелектуалец. Има добри способности за пропагандна и рекламна работа. Отначало има добросърдечен и открит характер, но показва тенденция по-късно да стане мълчалив, мрачен, прикрит, раздразнителен и злобен. При обратна полярност на хороскопа не са рядкост проблеми с децата, безплодие и хомосексуална склонност.

За човека-морски костур са присъщи променливост и мечтателност. Може да има странности в характера си. Новите земи, разкриващи се пред първозаселника, му предлагат нови възможности. Но за новатора съществува опасност от загуба на личната свобода, независимост и самостоятелност. Възможни са изгнание, емиграция и загуба на ориентири. Грози го преждевременна смърт или самоубийство.

Marilyn Monroe

Това е описание на една от трийсетте категории от зодиакални градуси към които обсъждания по-горе градус спада.

Градуси на творческия порив и реализация

Притежателят на тези градуси има маса изобретения и неспирен поток от идеи, много от които са абсурдни. Много интересен човек е, който безкористно се отдава на някакво дело и дава пример на другите. Способен е да генерира идеи, но не е способен да ги доведе до реализация. За такъв човек целият свят се явява театър. Умее към всичко да се отнася със смях, при това не е ясно къде за него е границата между сериозността и палячовщината. В най-добрия случай е склонен към самоирония, а в най-лошия – към абсурд и хаос. Такъв човек често се държи предизвикателно и затова много хора не го обичат. Подкрепи Био-Астрология с каквато и да е сума – отнема секунди. Благодаря. Support Bio astrology long red yellow blg

друг представител на тази категория градуси