54
Росен Плевнелиев
Rosen Plevneliev

Росен Плевнелиев и тотемът на слънчевия му градус са показани в галерията.
Това не е личен хороскоп, а кратък обзор на астрологичното влияние на съответния слънчев градус.
Rosen Plevneliev and his Sun degree totem are shown in the gallery.
This is not a personal
horoscope, but an overview of the related Sun degree.

<<< 12 photos >>>

English
This article has not yet been translated into English. If you’d like to translate it, please contact us.

Скачащата мишка (сем. Dipodidae, jumping/birch mouse, jerboa, тушканчик) е умалено копие на кенгуруто. Опашката ѝ е по-дълга от тялото ѝ. Не е мощна като тази на кенгуруто и не ѝ служи като пети крак при ходенето. Но също както при кенгуруто балансира тялото при скачане и прави двуногия гризач доста скоклив и пъргав. Когато е преследван, този пустинен мишок може да развие феноменалната за размера си скорост от 24 километра в час. Скачащите мишки имат сезонни жилища. През сухия сезон живеят в система от тунели в полето, от които излизат предимно нощем, когато е по-хладно. През дъждовния сезон правят бърлогите си в могили и хълмове, за да не бъдат наводнени, а летните си тунели запечатват.Скачащ мишок държи с голи ръце мишле

Скачащите мишки са плахи и уязвими миниатюрни същества с големи очи, а някои видове имат и забележително големи уши. Имат отлично развити сетива и обикновено са вегетарианци. Те са чувствителни, крехки и доверчиви създания. Могат да бъдат държани с голи ръце. Човешките им съответствия са изтънчени и могат да пишат и поезия.

По нрав скачащите мишки приличат на лалугера, който обаче все пак е пакостлив, вреден и мърсува на дребно, докато те са притеснителни, чувствителни и сантиментални. Имат известно сродство и с мармота, но далеч не са толкова дебелокожи и Цветан Цветанов, Бойко Борисов и Росен Плевнелиев ---|--- Tsvetan Tsvetanov, Boyko Borisov and Rosen Plevnelievдебеловрати материалисти, нито са толкова колективистични, колкото е той и за разлика от него скачащите мишки са непостоянни и поемат рискове от време на време. По непоследователността си приличат донякъде на язовеца, но нито са мрачни, потайни, лениви, лениви, всеядни и трупащи хищници него и могат да имат идеалистични стремежи. Това че представители на изброените четири тотема се оказаха едновременно и задълго в ролята на управници на България изобщо не е случайно и е поредното доказателство за мистичното привличане и загадъчната природа на астрологичните тотеми.  

Цветан Цветанов, Росен Плевнелиев, Бойко Борисов ---|--- Tsvetan Tsvetanov, Rosen Plevneliev, Boyko BorisovЧовекът-скачаща мишка винаги се чувства притеснен и ограничен от обстоятелствата. Обкръжението не му дава покой и е винаги готов за отскок. Често попада в неизгодно положение, от което се освобождава сам и отива на други места, където може да използва уменията си по-добре за постигане на личното си благо. Чувствителността на малкото мишле му помага да не става жертва на хищниците, но същевременно прави светът да му изглежда опасен. За това боязливо същество всички се явяват потенциални нападатели. Мишият бегач онагледява възвръщане към първичните инстинкти и победа над ограниченията. Човекът-скачаща мишка вярва, че човешките инстинкти, борещи се за място на земята, са агресивни.

Полети и падения: хитрец или герой е мишката?Градусът на скачащата мишка се асоциира с ограничения и преодоляването им. Дава променлива съдба, изпълнена с полети и падения. Показва човек, който съвместява несъвместимото и защитава няколко различни гледни точки. Създава добри политици и държавни дейци. Среща се също при хумористи и организатори на развлечения. Символизира Компромисът. Човекът с този градус подава смесени сигнали и може да се явява лош пример за другите, и е способен да ги въвлече в грях.

Прекалено дългата опашка често бива настъпвана. Връзките помагат, но и ограничават. Но прекаленият компромис създава голяма зависимост. Излишната доверчивост и стремежът да угажда на другите заобикаля човека-скачаща мишка с фалшиви приятели и закономерно води до неговата изолация. Градусът на двуногия гризач дава скромност, нерешителност и доверие в мними приятели. Има общо със суеверията, с разочарования в привързаностите и самотната старост.

Градусът на това впечатлително животинче дава целомъдрие, търпение, скромност, добри способности и потенциал за развитие на високо съзнание и добро разбиране на същността на битието. Но при неблагоприятни фактори в хороскопа или живота високата възбудимост и плашливостлесно се обръщат в раздразнителност и страхливост, водещи до егоцентризъм, властолюбие, грубост, суровост и алчност. Затова градусът се свързва и с подлост, предателство, скритост и двуличие. Сравняват го със сгъваем нож, който е потенциално опасен и може всеки момент (да подскочи и да) се отвори.

Строевата подготовка показва както умението да се подчиняваш, така и да командваш. Имайки предвид както стойката, така и голямата зависимост на скачащия мъник от другите, можем да разберем и един друг стар символ, описващ градуса като „прегърбен човек, облегнат на тояга, който е немощен в действия си“. Естествено, не можем да очакваме скокливият мишок да набива крак по войнишки: не само че пружиниращите му крака не са пригодени за това, но и той е твърде деликатен. Не умее нито да марширува, нито да командва, но и не се подчинява. Обикновено дипломатът не е генерал и добрият политик рядко е военен. Мишият скок-подскок не е марш на скок Подкрепи Био-Астрология с каквато и да е сума – отнема секунди. Благодаря. Support Bio astrology long red yellow blg

Скачащ мишок преди марш на отскок.Скачащ мишок преди марш на скок.

други тотеми от групата на гризачитe 1, 2