19
Цветан Цветанов
Tsvetan Tsvetanov

 • Цветан Цветанов и язовец
 • Цветан Цветанов и язовец
 • badger, Tsvetan Tsvetanov
 • Цветан Цветанов и язовец
 • язовец и Цветан Цветанов
 • Цветан Цветанов и язовец
 • язовец и Цветан Цветанов
 • Цветан Цветанов и язовец; Tsvetan Tsvetanov and badger
 • Tsvetan Tsvetanov and American badger
 • Цветан Цветанов и язовец
 • американски язовец и Цветан Цветанов
 • Tsvetan Tsvetanov and badger
 • язовец и Цветан Цветанов
 • Цветан Цветанов и амеркански язовец,; Tsvetan Tsvetanov and American badger

Цветан Цветанов и тотемът на слънчевия му градус са показани в галерията.
Това не е личен хороскоп, а обзор на астрологичното влияние на слънчев градус.
Tsvetan Tsvetanov and his Sun degree totem are shown in the gallery.
This is not a personal
horoscope, but an overview of the related Sun degree.

<<<14 photos>>>

English
This article has not yet been translated into English. If you’d like to translate it, please contact us.

Буйните вежди и общата прилика на Виктор Черномирдин и Цветан Цветанов издават, че са родени в деня на язовеца. The big brows as well as the general facial similarity between Victor Chernomyrdin and Tsvetan Tsvetanov betray that they were born on the day of the badger.Язовецът (Meles meles, badger), наричан също борсук, е хищник от семейство Порови (Mustelidae). Има характерно черно-бяло оцветяване. Две черни ивици минават през лицето му. Започват над муцуната, минават през очите, разширяват се нагоре и обхващат ушите почти до върховете. Черното домино скрива очите на язовеца и рисува нови много по-големи лъжливи очи далеч по-нагоре, чак на ушите му. Рисунъкът на главата на язовеца прави лицето му да изглежда много по-голямо, отколкото е в действителност. Вероятно една от ролите на маскировката на язовеца е да наплашва потенциалните неприятели с привидно големия си размер. Гледани отдалеч, черните ивици и големите фалшиви очи заедно с беловръхите уши приличат и на големи вежди. Хората, родени в деня на язовеца, също имат големи вежди, такива като на Брежнев. Изглежда, че инстинктивното намерение на човек да се прикрие и защити засилва растежа на веждите му. Биолозите би трябвало да се замислят за маскировъчната роля на веждите, както и върху ролята на намерението в експресията на гените.

Борсукът е прасето измежду поровете. Менюто му е разнообразно. Хищник е, но яде и дребни безгръбначни и плодове. Преди зимата натрупва мазнини и надебелява.1)по-което си прилича с мармота Той е единственият представител на семейство Порови, който спи зимен сън и който е социален. Живее в общности, оглавявани и бранени от мъжкар, като една бърлога може да е обитавана от до 15 язовеца. Не е свръхактивен ловец. По-скоро е лаком, отколкото хищен. Не е прекалено агресивен и не напада съвсем безпричинно както други представители на семейство Порови.2)като невестулката, златката или пора Хищник е, но също е домакин и донякъде домосед.

Tsvetan Tsvetanov 1 caution 60 um10Язовецът си изкопава бърлоги в земята. Свързва ги с дълги ходове и ги снабдява с няколко входа. Човекът-язовец е материалист и обича да трупа. Закопава се в земята, зарива се в материалното и примъква неща в къщи.3)по което също си прилича с мармота Особено привързан е към жилищата си. Колкото повече убежища има, толкова по-сигурен се чувства. Цени парите и търговията му се отдава. Алчен е, но едновременно с това фамилиарничи и се държи свойски. Не обича външните атрибути и церемониите. Невъзможно му е да изглежда официален. Никога не се надува. Обаятелен е по своему. Има нещо от чара на Жан Габен.

Язовецът живее тихо, докато не бъде нападнат. Когато е провокиран, може да отблъсне много по-големи от него животни. Човекът-язовец е мрачноват и подозрителен. Предпазлив е и всичко проверява. Както и другите хора, имащи закопаващи се тотеми 4)пор, лалугер и земна катерица са тези, които имаме илюстрирани засега в сайта, на човека-язовец му липсва идеализъм и има склонност към тайни дейности.

badger-lineФизиономията на борсука има две черни и три бели ивици. Контрастна и объркваща е. Както и при градуса на хималайската мечка, черното и бялото, доброто и лошото си дават среща в този на борсука. Поляризирани са и някои от астрологичните описания на градуса му. Едни описват успехи, а други – загуби. Най-обективни изглежда са тези, които го свързват със загуба на успех и с пропиляването на благосъстояние. Противоречиви впечатления оставя и човекът-борсук. Ако е политик, няма да е ясно дали е ляв, или десен: той ще е и двете едновременно и ще оставя впечатлението, че е центрист.

Градусът на борсука е тежък. Отначало дава добър късмет и успех, но те често са последвани от разбити надежди и крах. Свързва се с разточителство и загуба на състояние. Човекът-борсук има неустойчив и непоследователен характер. Непрестанно се хвърля от едно в друго и не може да намери себе си. Той е непризнат гений, който постепенно губи чудесните възможности, които живота отпърво му предлага. Вечно е изкушен и има много варианти за избор. Но това, което постига, е страшна бъркотия и множество пречещи дреболии.

Tsvetan Tsvetanov and Boyko Borisov tandem 60Язовецът е единственото животно, което допуска едри и потенциално опасни „квартиранти“ в жилището си. По време на зимния му сън навътре в някой от входовете на лабиринтообразното му жилище се настаняват лисици. Фактът, че язовецът не ги гони, се обяснява с това, че лисиците допринасят за комфорта на жилището му, като спират течението и го правят по-топло. От друга страна той има прекалено много бърлоги, за да може да ги брани всичките. Човекът-язовец има страстен темперамент, жив ум и дейностите му обикновено са успешни. Пари и други материални блага добива в тясно сътрудничество или съавторство. Склонен е да допуска близост и да работи в тандем с по-големи от него хора. Но заиграването с тях лесно може да превърне ползите във вреди.

Stamp_of_Russia_2013_No_1687_Viktor_ChernomyrdinГрадусът на язовеца дава любов към материалните блага и парите и указва способност за концентрация и изобретателност. Често е изявен при оратори, търговци, актьори и електротехници. Човекът-язовец е надарен с творческа сила и живо въображение. Има щедър и доброжелателен нрав, но и повишена чувствителност и чувственост. При добри условия е благороден, но твърде лесно се чувства заплашен. Неблагоприятни хороскопски или житейски фактори го превръщат в поклонник на Златния телец. Могат да го направят разточителен, аморален и дори човекомразец. В най-лошия случай те водят до загуба на богатство, на личната свобода и независимост. Това има предвид и средновековният символ на градуса, който го описва като крадлив и безпътен рицар: „Човек, облечен в броня, стои с протегнати ръце над куп запалени пари.“.

Хората-язовци обичат черно-белите и контрастните райета. Трудно допускат по-ярък цвят от бежово в облеклото си. Тоалетите на Виктор Черномирдин (3 снимки дясно) и Цветан Цветанов (всички станали) в тази сборна снимка онагледяват това. Badger-people like black-and-white and dark-and-light contrasting stripes. They hardly allow анъ any colours brighter than beige in their clothing. The clothing styles of Victor Chernomyrdin and Tsvetan Tsvetanov shown in this medley photo illustrate this.Градусът на язовеца дава способност за трансформиране на грозното ежедневие и за насищането му с творчески смисъл. Отказът от трескавата социална надпревара и от участието в боклучавата свръхпродукция позволява развитието на непривързано и върховно разбиране. Така стремежът към сигурност може да бъде преобразуван в полет на въображението и свръхсетивно възприятие. Периодите на почивка от външни дейности, насочени към колективната нормалност, предоставя на творческия ум възможност да изследва цялостността на настоящата социална ситуация и по този начин „да види цялото“.

badger sitting o 10 xНесигурността захранва едновременно материализма и фантазията според нагласата и умствения багаж на човека. Пожертването на сигурността дава възможност за развитие на нови начини на възприятие. Градусът на язовеца предоставя такава възможност. На напредналия индивид дава шанс за развитие на творческо въображение и трансцедентално разбиране. Може да го издигне като „вълшебно килимче над грозен индустриален пейзаж“ и да му отвори очите за важните неща.

Магическото килимче разкрива невиждана панорама, но пасажерът, който няма очи да ги види, само се страхува от високото и се вкопчва в недвижимости, с които се опитва компенсаторно да се преосигури. По подобен начин и човекът-борсук често пада отвисоко в живота: губи добрите позиции и перспективи, които съдбата щедро му е отпуснала.

друг изтъкнат представител на същия тотем 
други тотеми принадлежащи към семейство Порови 1, 2, 3

Това е описание на една от трийсетте категории от зодиакални градуси към които обсъждания по-горе градус спада.
This is a description of the characteristics of the one out of the thirty categories of zodiacal degrees to which the discussed above degree belongs.

Градуси на невписващите се парвенюта

Това е един от дузината градуси, които дават парвенюта и анархисти. Указват човек, който предизвиква обществото и привлича осъждане. Може да инициира скандали и разобличения, да забогатее внезапно и да попадне от низините във висшето общество. В най-добрия случай си има собствено мнение за всичко, може да противостои на обкръжението и да спечели от противоборството. Провокира лошото обкръжение. Не се вписва обаче в никой кръг, даже и да иска. Носи някакъв печат на отхвърленост и самотност. В най-лошия случай тези градуси вменяват склонност към анархия, хаос и бягство от обществото.

други представители на тази категория градуси 1, 2, 3, 4, 5

   [ + ]

1. по-което си прилича с мармота
2. като невестулката, златката или пора
3. по което също си прилича с мармота
4. пор, лалугер и земна катерица са тези, които имаме илюстрирани засега в сайта