139
Цветан Василев
Tsvetan Vasilev

 • кралски питон и Цветан Василев , Ball Python and Tsvetan Vasilev
 • Цветан Василев и кралски питон, Tsvetan Vasilev and Ball Python
 • Ball Python and Tsvetan Vasilev close-up
 • Цветан Василев и кралски питон, Tsvetan Vasilev and Ball Python
 • Цветан Василев и кралски питон, Tsvetan Vasilev and Ball Python
 • Tsvetan Vasilev and Ball Python
 • Tsvetan Vasilev and Python Regius
 • Цветан Василев, Анатолий Кашпировски
 • Анатолий Кашпировски, Цветан Василев
 • Анатолий Кашпировски, Цветан Василев
 • Цветан Василев и Анатолий Кашпировски
 • Анатолий Кашпировски, Цветан Василев
 • Анатолий Кашпировски и Цветан Василев, Anatoly Kashpirovsky and Tsvetan Vasilev
 • Tsvetan Vasilev and Anatoly Kashpirovsky
 • Цветан Василев и Анатолий Кашпировски, Tsvetan Vasilev and Anatoly Kashpirovsky
 • Цветан Василев и Анатолий Кашпировски
 • Tsvetan Vasilev and Anatoly Kashpirovsky
 • Tsvetan Vasilev and Anatoly Kashpirovsky: Predatory magnetism of the the Royal Python-man

<<< 18 photos >>>
 Tsvetan Vasilev, his sun degree totem, and his Sun degree twin are shown in the gallery.
This is not a personal horoscope, but a brief overview of the related Sun degree.
Цветан Василев, тотема на слънчевия му градус и негов двойник по слънчев градус са показани в галерията.
Това не е личен хороскоп, а кратък обзор на астрологичното влияние на съответния слънчев градус.

English
This article has not yet been translated into English. If you’d like to translate it, please contact us.

Околовратни змиевидни аксесоари на човека-кралски питон Neck snake-like accessories of the Royal Python-manКралският питон (Python regius, Ball python) е наречен така, защото Клеопатра го носела около шията си като огърлица. Подобно на нея човекът, роден в деня на питона, обича да носи шарени шалове и/или раирани вратовръзки с жълто-златисти цветове с повече или по-малко змийска шарка. Вероятно се чувства защитен, когато е загърнат по този начин, понеже отбранителната стратегия на кралския питон е да се свие на кълбо и да скрие главата си в средата му. Чувствителни терморецепторни ямки опасват муцуната на питона като мускетарски мустаци.

Tsvetan Vasilev and Anatoly KashpirovskyЧовекът-питон има оскъдни мимики, раздалечени очи и хипнотизиращ поглед. Подобно на Кашпировски, който е роден на същия градус, той има огромна вътрешна сила. Прикрит и хладнокръвен е и умее тайно да въздейства на другите. Може да се сдобие тихомълком с всичко, използвайки задкулисните си връзки. Потаен е и постоянно се учи. Мистичната случайност играе голяма и роля в живота му. Има тежък и неразбираем за околните характер. Често чувството му за хумор и тактът му никакви ги няма. Говори малко, сякаш шепти или поне казаното от него оставя такова впечатление.

Великият хипнотизатор - Кралският питонТова е тежък, съдбовен и загадъчен градус. Свързан е с магия, магьосничество, корупция, подлост, цинизъм и безнравственост, каквито е възможно да има и у носителя му. Дава хладен ум, вечно дебнене и борба с врагове, постоянни интриги и склонност към извращения. Това е градус на изкушенията, зависимостта, хитростта и коварството. Човекът-питон може да пренебрегне близките си заради личните си цели. Непрекъснато е изкушаван от разни пакостни дейности.

Kashpirovsky-Invisible-arrowsГрадусът на кралския питон указва носител с агресивна воля, човек с магнетична сила, който не се спира пред нищо при удовлетворяването на амбициите си. Дава драматичен талант, склонност към реформаторство, стигащо до анархизъм, а понякога и религиозност. Среща се често при политици, профсъюзни дейци и проповедници. През средновековието е илюстриран също като великан, държащ сабя с множество окървавени сърца, нанизани на нея. Такъв човек идва на власт с кръв, сълзи или с двете. Командва и задължава, и тези, които задължава ще прокървят заради работата му, която е дело на високомерен материализъм, раждащ огнените езици на омразата. Градусът е символ на принудата.

Както змията си сменя кожата, така и човекът-питон постоянно се обновява, дори и външно. Освобождава се от миналото, променя начина си на живот, обкръжението си и вида си като върколак. Питонът се крие и е по-агресивен, когато сменя кожата си, защото не вижда добре и е уязвим. Същото важи и за човека-питон, когато извършва метаморфозите си.

Човекът-питон възприема живота като разходка с увеселително корабче, пълно с празнуващи. За него чистата радост преобразява обикновеното битие, а приятелството е стремеж да се направи животът по-весел и по-свободен. Стреми се да усети вкуса на свободния, непомрачен от рутинните дейности на деловия живот поток от енергия. Изпитва радост от временното освобождаване от твърдоструктурираното социално поведение. Безогледното бягство от социалната жестокост може да бъде безпринципно и жестоко.

Човекът-кралски питон има спокоен нрав, сдържан е и се владее. При добри обстоятелства тези качества могат да се изявят като благородство, великодушие, енергичност, целомъдрие, естетически наклонности, любов към изящното и активно самообразование. Негативните фактори в хороскопа и живота обаче лесно превръщат сдържаността на питона в егоизъм, завист, користолюбие, болезнена гордост, суета и високомерие. Това естествено води до загуба на доверието в него. Бива подложен на критика и се сдобива със силни врагове и противници сред роднини и съратници.

another representative of the same degree

други змийски тотеми 1, 2, 3 
other snake totems 1, 2, 3

Това е описание на една от трийсетте категории от зодиакални градуси към които обсъждания по-горе градус спада.
This is a description of the characteristics of the one out of the thirty categories of zodiacal degrees to which the discussed above degree belongs.

Градуси на невписващите се парвенюта

Това е един от дузината градуси, които дават парвенюта и анархисти. Указват човек, който предизвиква обществото и привлича осъждане. Може да инициира скандали и разобличения, да забогатее внезапно и да попадне от низините във висшето общество. В най-добрия случай си има собствено мнение за всичко, може да противостои на обкръжението и да спечели от противоборството. Провокира лошото обкръжение. Не се вписва обаче в никой кръг, даже и да иска. Носи някакъв печат на отхвърленост и самотност. В най-лошия случай тези градуси вменяват склонност към анархия, хаос и бягство от обществото. Подкрепи Био-Астрология с каквато и да е сума – отнема секунди. Благодаря. Support Bio astrology long red yellow blg

други представители на тази категория градуси 1, 2, 3, 4, 5