Articles

Разбери тотема си

Разбери тотема си

English

Разбери главния си тотем

Totem indian a 80Искате ли да узнаете слънчевия си тотем? Да научите кое е най-силното животно вътре във вас? Да се срещнете с властелина на вътрешната си менажерия? Да видите главата на вътрешното ви семейство? Искате ли да разберете микрозодията си? Или тази на ваш познат? Тук можете да направите това.

Benito Mussolini 1935, Arnold Schwarzenegger as Conan the BarbarianЗа целта е необходимо да ми изпратите рождените данни в съобщение и да заплатите половинчасова услуга. 1)Съобщението трябва да съдържа рождените ви данни, желанието ви и
номера на разплащателната фактура (PayPal payment order reference). Ако точния час на раждане не е известен, посочете предполагаемия диапазон от време на раждането ви.
Ще получите отговор с кратко класическо описание и ако е възможно снимка на тотема ви до няколко дни след извършване на плащането. Ако вашия тотем вече фигурира в някоя от галериите ни от знаменитости в градусовия зодиак, ще получите съответния линк, а казаното за него ще се отнася и за вас.

cheetah cub, Boris JohnsonЗодиакалните градуси се сменят в различни часове през различните дни и години. Така за едно денонощие обикновено се сменят два тотема. Ако часът ви на раждане не е известен ще получите описание на тотема,  който преобладава в този ден или в посочения от вас времеви отрязък както и информация до колко часа продължава. Ако желаете да научите и другия тотем, който владее през по-малката част от времето, ще трябва да го поръчате допълнително. Ако не знаете часа на раждане и искате да получите и двата възможни тотема за деня може направо да поръчате едночасова услуга като разбира се обясните какво искате.

Разбери двата си най-силни тотема

John Kerry's two main totems: saiga & snow sheepМоже да искате да узнаете двата най-силни зодиакални тотема в хороскопа си. Обикновено това са слънчевият и лунният: мъжът и жената на вътрешното ви семейство. Понякога обаче се оказва, че вторият по сила тотем е присвоен от друга планета, която е силна в хороскопа ви. Примери, за лица чиито два зодиакални тотема са илюстрирани в нашия градусов зодиак и астрофизиогномия, са Джон Кери и Адолф Хитлер.

Adolf Hitler rehearsing his public speeches in front of the mirror, Emmanuel Macron before public (Moon-Sun twins)Услугата изисква точен час на раждане или поне сравнително недълъг интервал, защото луната се движи бързо в зодиака и сменя градуса си на около два часа. За целта е необходимо да поръчате едночасова услуга и да ни изпратите рождени данни.2)Съобщението ви трябва да указва поръчката ви и номера на разплащателната фактура (PayPal payment order reference). Например може да съдържа следната фраза: „Искам да узная двата си най-силни зодиакални тотема“. Ще получите отговор съдържащ кратки класически описания на градусите и (ако е възможно) снимки на двата ви главни тотема. Ако в посоченият от вас интервал на време на раждане попадат повече от един тотем, ще получите описание на преобладаващия, което ще бъде обяснено. Ако желаете да научите и другия тотем, който владее през по-малката част от време, ще трябва да го поръчате допълнително.

Безплатен бонус

Sean Connery lifts brow, Brown long-eared bat

Ако и двата тотема, които сте поръчали, фигурират в нашия градусов зодиак, ще получите не само линкове към тях, но и информация за третия по важност тотем в хороскопа ви. Това може да е тотемът на асцендента ви, ако часът ви на раждане е съвсем точен или тотемът на друга важна лична планета, ако не е точен.

Узнай цялата тотемна менажерия на личността

Може да желаете да узнаете всички активни зодиакални тотеми съжителстващи в личността. Това са от 10 до 18 тотема в зависимост от това с доколко точен час на раждане разполагате.

Marilyn Monroe and rockfishМаксималният брой активни тотеми в хороскопа са достъпни само при съвсем точен час. Това е така, защото луната се движи бързо в зодиака и сменя градуса си на около два часа, асцендентът – на около четири минути, а други точки – още по-бързо. Но не си измисляйте точен час само за да получите повече тотеми, защото погрешното знание е вредно. По-добре е, да не знаеш нищо, отколкото да си подведен. Запознанството с вътрешната ви менажерия ще ви струва около два пъти по-малко на тотем, отколкото ако ги поръчате поотделно, защото получавате 50% отстъпка.

Jean-Claude Juncker laughing, cockatiel with mouth openЗа целта е необходимо да поръчате тричасова услуга и да ми изпратите рождени данни.3)Съобщението ви трябва да указва желанието ви и номера на разплащателната фактура (PayPal payment order reference). Например може да съдържа следното пояснение: „Искам да узная всички активни зодиакални тотеми в моя хороскоп“. Ще получите отговор с кратко класическо описание и ако е възможно снимки на всичките планетни тотеми на хороскопа подредени по сила до десет дни след извършване на плащането.


Ако ви интересува нещо друго, пишете тук.

   [ + ]

1. Съобщението трябва да съдържа рождените ви данни, желанието ви и
номера на разплащателната фактура (PayPal payment order reference). Ако точния час на раждане не е известен, посочете предполагаемия диапазон от време на раждането ви.
2. Съобщението ви трябва да указва поръчката ви и номера на разплащателната фактура (PayPal payment order reference). Например може да съдържа следната фраза: „Искам да узная двата си най-силни зодиакални тотема“.
3. Съобщението ви трябва да указва желанието ви и номера на разплащателната фактура (PayPal payment order reference). Например може да съдържа следното пояснение: „Искам да узная всички активни зодиакални тотеми в моя хороскоп“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>