Articles

Близнаците в политиката

Близнаците в политиката

English

Твърди се, че Близнаците са интелектуални, неемоционални, скептични, непостоянни, двойствени, приспособими, често менят позициите си и са действени предимно в говоренето. Без съмнение тези качества ги правят особено подходящи за търговци и политици. И наистина политическият живот у нас изобилства с Близнаци. Приложеният списък на политици, описани в нашия градусов зодиак, показва дали това твърдение е вярно.

Не се учудвайте, че повечето са мъже: знакът Близнаци има мъжка полярност. Цецка Цачева е единствената жена от списъка, имаща слънце в Близнаци. Луна в Близнаци също дава близнашки характеристики, но не толкова явни, колкото Слънцето. Те са по-силни при жените, което обяснява защо в списъка ни попадат три жени с това положение.

Близнаците владеят логика и смятане, имат бързи реакции, балансират между минало и бъдеще и живеят в настоящето, умеят да не заемат страна и нерядко лъжат неумишлено, просто защото мислят краткосрочно и не помнят обещанията си. Моралните оценки, ентусиазма, религията, дългосрочните планове са извън интереса на Близнаците и са приоритет на опозиционният им знак Стрелец. От списъка ни двама души са Стрелци: Джон Кери и Жан Клод Юнкер, а Доналд Тръмп има луна в Стрелец. Изобилието на Близнаци в политиката говори за сметкаджийство и морална незрялост на обществото.

Geminians in politics ---|--- Близнаците в политикатаНедоброжелатели на американския президент Доналд Тръмп забелязаха, че прилича донякъде на италианския диктатор Бенито Мусолини. За тази прилика има астрологични основания. Мусолини има четири планети в Близнаци, а Тръмп две. Част от приликата им се дължи на Близнаци, а другата част на четири планети в други знаци, които имат в съвпад. Тръмп и Мусолини са като братовчеди по множество градуси.

Западния свят с облекчение си отдъхна, когато Тръмп свали митата за европейски стоки и метали, които той неотдавна бе завишил – акт, който заплашваше със започване на търговска война между Америка и Европа. Това стана при срещата му с Жан Клод Юнкер, с когото те имат двупосочен съвпад Слънце-Луна. С други думи двамата имат двоен брачен аспект от най-силния вид. Тръмп е Близнако-Стрелец, а Юнкер е Стрелецо-Близнак. Това гарантира разбирателството между тях и обяснява, как Юнкер успя така лесно да омилостиви Тръмп. 

Слънце в Близнаци:

Луна в Близнаци

Цецка Цачева

Владимир Путин

Бойко Борисов

Мая Манолова

Доналд Тръмп

Илиана Йотова

Симеон Сакскобургготски

Мустафа Карадайъ

Михаил Миков

Петър Стоянов

Румен Радев

Барак Обама

Филип Боков

Джон Кери

Петър Стоянов

Жан Клод Юнкер

Борис Джонсън

Бенито Мусолини

Сократис Кокалис

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>