Articles

„Къща от числа: анатомия на една епидемия“ с български субтитри

„Къща от числа: анатомия на една епидемия“ с български субтитри

Поради изключителната важност на филма “Къща от числа” (‘House of Numbers’) и поради това, че трудно се намира с български субтитри, го предлагам тук за сваляне придружен с български субтитри. Филмът разказва за изобретяването на вируса на СПИН и за възникването на епидемията доста обективно. Астрологичното всаждане на идеята за пандемията пък са разгледани тук.

Препоръчвам филма на всеки, който иска да надникне в научните задкулисия. А за тези, които вярват, че СПИН е предизвикан от новопоявил се вирус и се страхуват от болестта, филмът е задължителен. Той показва, че вирусът на СПИН е теоретично изфабрикуван, но не стрига до логичното предположение, че такава може да е и ситуацията с всички вируси.

Филмът е спечелил награди за най-добър документален филм, включва интервюта с известни учени и показва как страхът се е превърнал в бизнес. Може да забележите, че лицата на тези, които разумно отхвърлят ХИВ хипотезата са открити и честни, докато лицата не тези които държат на хипотезата изразяват обратното. Това, както и че възникването епидемията е абсолютно синхронизирано с астрологични влияния ни показва за поред път, че обективността е рядко срещана дори и в науката.

Разбиращите английски език могат да гледат ‘House of Numbers’ в YouTube на английски език, с възможност за автоматични английски субтитри.

Тези, които искат да го гледат „Къща от числа“ с български субтитри, трябва да свалят два файла – филма и българските субтитри. Филмът е голям, не го сваляте в телефоните си. Не го гледайте директно от сайта, защото така няма да има превод и ще се бави.

“Къща от числа“ – филмът на английски (avi 1.06 GB)

“Къща от числа“ – български субтитри

други линкове за филма iMDb YouTube

част от разширения вариант: Why I Began Questioning HIV (From the House of Numbers Deluxe Edition DVD)

други поучителни документални филми по темата са

HIV=AIDS: Fact or Fraud? A Stephen Allen film

The Other Side of AIDS (2004)

Peter Duesberg – Inventing the AIDS Virus

Doctor Claus Koehnlein on how AIDS treatment killed patients

Dr. Claus Kohnlein’s Extended House of Numbers Interview

house of numbers aids 100 Подкрепете автора и изследванията му. Support Bio astrology long red yellow blg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>