Articles

Списък на услуги

Списък на услуги

Медицинска астрология:
Здравен анализ: Телесна асиметрия
Графики
Астрология на звуците и имената
Съновна астрология
Хорарна (на момента) астрология
Елективна (избирателна) астрология
Разни:
Умствени отклонения; Влюбване и изневяра; Неясни състояния;
Анализ на рождена карта; Отказване от пуш
ене; Тотеми

Поръчване
English

 

Медицинска астрология

Здравен анализ на рождената карта

medical-astrology-bl-orАнализът на рождената карта с оглед на здравето е изключително полезен. Хороскопът показва енергийната структурна на човек, която определя едновременно здравето и характера му. Позволява проверката на вродени предразположения към хронични заболявания и указва времето им на изостряне. Той е безценно помагало за разбирането на състояния, които нямат ясна диагноза. Може да послужи за изготвянето на лични здравословни препоръки..

asymmetric-crab-sm-60Нормална ли е телесната ви асиметрия?

Телесните и лицеви асиметрии обикновено имат енергиен, а не генетичен произход. Гените не различават ляво и дясно, действат огледално и не могат да ги причинят. Зададени са по хороскоп и не следва да се лекуват. Аз знам причината за моите. А вие, знаете ли за вашите?

Лични графики

Изготвяне на астрологични графики

Графиките на астрологичните транзити, дирекции или прогресии чудесно онагледяват състоянието и развитието на съответната личност или група и могат да са изключително полезни. Графиките могат да бъдат за личности, групи, съюзи, както и за събития и начинания. Може да бъдат изготвени и с оглед на желан показател и период.

Астрология на звуците и имената

sound-wave-motion-animation2Избор на астрологически съобразено име

Както звуците така и планетите са свързани с вибрации. Имената имат хороскопски съответствия и изострят или приглушават дарбите. Подходящото име може да облекчи доста битието на носителя му, както и обратното. Промяната на името променя човека без особено усилие от негова страна.

choiceПомощ при избор на име на новородено

И името и хороскопът си имат собствена мелодия. Добре е да са в хармония или поне името да смекчава прекаленостите на хороскопа. Подходящото име може да облекчи доста битието на носителя му.

Намиране на подходящо име за фирма/стока

Имената, подобно на хороскопите, имат силата да извикват съответно отношение към носителите им. Подходящото име може да направи дадена стока или услуга предпочитана независимо от другите ѝ качества. Имената са ценна стока сами по себе си.

Съновна астрология

child-moon-dream-wallpaper-to-rrСънищата са преките пътища към себе си

Дали сънят ти s игра на астрологични влияния? Или е телепатична връзка? Защо някой се е появява в него? Какво означава? Сънищата са истинския царски път до подсъзнанието. Хороскопите на сънуващия, на сънуваните лица и на съня са нужни за тълкуването.

Хорарна (моментна) астрология

Действията ни биват извършвани чрез нас. Хорарната астрология разкрива тяхната цел и подбуда.

Известно е, че само малка част от дейностите ни са съзнателни. Хорарната астрология разкрива истинската мотивация и ни показва, че подсъзнанието управлява почти всичко.

horary-chart-70В момента ни на раждане космическите етерни цикли ни зареждат с намерения, които са видими в хороскопа. Впоследствие разгръщането на циклите ни подтикват да изпълним намеренията си в точно определен момент. Жизнената ни енергия е част от вселенския етер и волята ни следва движенията му.

Всяко наше действие – волево или не – е синхронизирано с космическите колела.  Хорарната астрология може да разчете истинските движещи сили на събитията и истината мотивация на постъпките. Например каква е истинската причина на нечие обаждане, изказване или постъпка? Или къде е изгубената вещ? Или ще се изпълни ли желаното? Това, което е нужно за хорарно гледане, е момента на постъпката или хрумването. Хороскопът на деятеля също може да е от полза.

Елективна (избирателна) астрология

Избор на време на събития (елекция)

time-to-act-warpВсяко начинание си има рожден ден и хороскоп, влияещ на потенциала му. А елективната астрология го избира. Америка и Гринуич са основани така и работят по план. А нашите събития по-маловажни ли са?

Избиране на подходящо време за действие

Да яхнеш вълната или да плуваш срещу течението? Ако знаеш какво искаш, е добре и да знаеш кога е лесно или изобщо възможно да го постигнеш. Ненавременното действие е по-неуспешно от бездействието.

Разни

Умствените отклонения в хороскопа

Психичните разстройства често са всадени по хороскоп. Имат енергиен характер и почти не зависят от гените и от личния опит. Безумствата са нормални и точно затова трябва да бъдат държани изкъсо.

ebtapdeХороскопите могат да бъдат доста показателни за умственото и психическото състояние на собствениците им. Обикновено хороскопът доста задоволително описва и определя умствените наклонности и разстройства от всякакъв вид. Състояния, вариращи от нарушение на вниманието и депресия до неврoсоматичен хормонален дисбаланс или раздвоена личност, могат да бъдат открити и внимателно изследвани. Периодите на появата и активирането им също могат да бъдат определени. Обхватът на условията, наблюдавани в хороскопите, е ограничен само от психологическата и психиатрична терминология, която ги е наименовала.

Психиатричното и психологическото етикетиране на психическите състояния ограничава и заблуждава астрологичната им интерпретация и трябва да се избягва. В крайна сметка, астрологията и психологията са антагонисти. Първата наблюдава вродената енергийна матрица от която се покълват личностните черти, включително манталитета, докато последната ги приписва на хипотетичен неосъзнат опит.

Освен хороскопа на въпросното лице, тези на родителите му са необходими, а на неговите баби и дядовци са желани. Описание на състоянието и времето му на поява също. Като начало поне два часа ще са ми необходими за намиране и описване на състоянието.

induction-of-labour-pinc-balloon-study-at-materВреме за влюбване и за изневяра

Има дни, в които човек е най-влюбчив и най-склонен на изневяра. При това в хороскопа е указано, колко трайно ще е увлечението. Ако знаех това на младини, животът ми щеше да протече по друг начин.

Разбиране на състояния с неясна природа

0002fb26Астрологията е незаменима в разбирането на същността на неясни изживявания, състояния, диагнози, постъпки или мотивации. Царицата на науките изследва промените в тъканта на космоса и е наистина интердисциплинарна. Показва ни, колко неразделно сме свързани едновременно със земния и извънземния живот.а.

Помощ при отказване от тютюнопушене

Склонността към пушене е вродена. Тя е не е генетична, а енергийна и е добре видима в хороскопа. Тя си има спадове, през които отказването става най-лесно. Узнайте кога са те.  bit.ly/Откажи-Цигарите

Анализ на рождена картаaquarius-avatar-60

Информацията, която хороскопът съдържа е твърде много за да бъде изчерпана в една сесия. Но нищо не развива повече самосъзнанието от запознаването на човек с истинската си мотивация. А в това астрологията е най-добра. Тълкуването на живо е най-ефективно.

Разбери зодиакалните си тотеми и опознай вътрешната си менажерия

Зодиакалните тотеми предлагат най-прякото онагледяване на скритата същност на човека. Запознаването на човек с вътрешната му менажерия е единствения начин да я опитоми и да прецени свободата на волята си. Опознаването на тотемите ни помага да разбираме другите, подобрява самоконтрола ни и може да превърне демоните ни в ангели-пазители. Повече тук.

Поръчване

Не е сигурно колко време ще ми отнеме дадена услуга, защото дълбочината на анализа е индивидуален. Някои от услугите обикновено биха ми отнели час*, но повечето биха ми отнели повече. Поръчайте като заплатите един* или два часа, а после доплащайте, ако се наложи, което ще се разбере в процеса на комуникацията ни.


 Списъкът от услуги далеч не изчерпва спектъра от явления, които могат да бъдат анализирани с методите на астрологията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>