Поръчване на услуги

Цени

Астрологичните услуги могат да бъдат най-разнообразни. Цената им е според времето, което обикновено отнема извършването им, което е посочено в статията, описваща съответната услуга. Цената е 20 € на час за писмени заявки и 30 € на час за разговор.


Връзка

Заявките ви са добре дошли. Изпращат се по някой от следните начини:

Не се притеснявайте да питате. Заявките и въпросите са безплатни. По тях няма да бъде работено, преди да платите.


Поръчване

Поръчката на услуга става като направете дарение и изпратите необходимите рождени данни заедно с номера на разплащателната фактура (PayPal payment order reference) до нашия имейл. Не пропускайте да укажете ясно услугата, която поръчвате.


Време за получаване на отговор

Ще се заема с искането ви при пръв удобен случай след получаване на плащането. Всяко астрологично изследване е индивидуален процес и изготвянето му е възможно да отнеме повече време от очакваното. Затова сроковете за изпълнение не са точно указани. Ще получите отговор при първа възможност, обикновено до седмица.


Заплащане

Чрез PayPal

Чрез банков превод – IBAN: BG12BUIN95611000468672

При липса на друг начин може да ползвате ЕКОНТ до офиса Римска Стена, София, но това води до неопределено забавяне.


Връщане на сумата при неизпълнение

Ако поради някаква причина не съм в състояние да изпълня заявката ви навреме или не съм удовлетворен от резултата, ще възстановя вноската ви незабавно.
PayPal възстановяват сумата без такса до един месец след получаване на плащане.


Спешни услуги

Не се приемат спешни поръчки. Ако настоявате вашия случай да бъде разгледан в рамките на един или два дни, ще ви струва двойно. За целта използвайте всички начини за контакт едновременно. 

 

Disclaimer