Articles

Общото в Ковид-19, ТОРС и СПИН епидемиите

Общото в Ковид-19, ТОРС и СПИН епидемиите

English

Грипната епидемия в Ухан от януари 2020 г. бе сравнена с ТОРС 1)тежък остро респираторен синдром от 2003 г. и СПИН от 1984 година. От гледна точка на медицинска астрология сравнението е съвсем уместно, защото един и същ  астрологичен фактор играе съществена роля в подбуждането и на трите епидемии. Това е силният контакт на Сатурн и Плутон. Според медицинската астрология епидемиите се предизвикват от астрологични влияния, а вирусите са съпътстващ ги вътреклетъчен синтез на нуклеинови киселини. Биологичният механизъм на астрологичното зараждане на вируси е разгледан тук.

Епидемиите от СПИН и Ковид-19 възникнаха при последователните съвпади на Сатурн и Плутон през 1982-1983 и 2019-2020 години съответно, а епидемията ТОРС възникна при опозицията на Сатурн и Плутон през 2002-2003 година.

Първата публикации за СПИН е в списание Сайънс на 20 май 1983. Това е към края на съединението на Сатурн с Плутон, продължило около година и половина. Епидемията Ковид-19 започва в Ухан точно по време на следващия съвпад на Сатурн и Плутон, който е зрял около година преди това. Опозицията Сатурн-Плутон, траяла около година, донесе към края си епидемията ТОРС през 2002- 2003 година.Media Spotlight a cartoon by Sherif Arafa - Ebola and AIDS disregarded

Дължина и сила на епидемиите

Съединението е най-силният контакт на планетите, следвано от опозицията. Затова и епидемията ТОРС бе най-слаба. Епидемията от СПИН е по-дълга, защото зависи от дългия около 13 годишен престой на Плутон в знака си. Епидемията от Ковид-19 трябва да е доста по-къса, защото съединението става към края на пребиваването на Сатурн в знака си. Още към 25 февруари тя трябва да намалее драматично, а в началото на април 2020 г. – да изчезне. Трябва да имаме предвид, че предефинирането на симптомите на грипа и контрапродуктивните мерки срещу него, такива като обездвижване, концентрация на болни и натравянето им с дезинфектанти и лекарства имат ефекта да удължават епидемията. Трябва също да имаме предвид, че болестотворните планетни влияния имат и психологични страни и предизвикват страх и нагласи, които се явяват главния удължител на епидемиите.

Характер на Сатурн-Плутоновите епидемии: страх от невидимото и смъртта

Сатурн и Плутон са двете планети, асоциирани със смъртта и контактът им предизвиква най-силен страх от смъртта, който разгаря епидемиите по психологически причини. Освен че контактът на двете планети предизвиква аномален синтез на нуклеинови киселини в клетките, той води до паника и психози, които значително удължават и усложняват епидемиите. При епидемиите ХИВ и Ковид-19 планетите последователно гостуват в знаците си, което засилва страха от смъртта и го оцветява според знака, в който гостуват.

Свирепостта на епидемиите зависи до голяма степен от психологическия контекст на предизвикващите ги влияния. Сатурн управлява Козирог и се свързва с прекалена сериозност, стагнация, традиционност, морал, държавност, администрация, ограничения, затвори, принуда, старост и смърт. Плутон управлява Скорпион и се свързва със секс, невидими врагове, чужди притежания, инвестиции, таен контрол, полови органи, заден проход, канализации, тунели, тръби, инжекции страх от неизвестното и смърт.

Скорпион преобладава: Секс, отходни канали, хомосексуалисти, инжекции, наркомани

По време на епидемията СПИН двете планети транзитираха в Скорпион, като Плутон прекара там около 14 години. Резултатът беше демонизирането на секса и смъртта и финансовото им обезпечаване. Скорпион управлява ректума в тялото, канализацията, тръбите и инжекциите. По-голямата му роля във формиране на СПИН психозата, насочи страхът от секса и смъртта към хомосексуалните мъже и към спринцовките на наркозависимите и ниските слоеве на обществото.

Сатурн преобладава: административно насилие, карантина, затваряне на хора, градове и държави, ксенофобия, геронтофилия

По време на епидемията Ковид-19 двете планети се срещнаха в Козирог. По-силната роля на Сатурн в Ковид-19 психозата се изявява в свирепите административни мерки стигащи до насилие върху личността и даването на нечувано големи права на администрацията включително медицинската.

Ковид-19 патрул в Китай февруари 2020 година

Страхът от епидемията бе несъответно голям и ирационалната вяра, че държавата може да се справи с нея, бе много силна. Затворени бяха цели градове и държави като Ухан и Северна Корея, в Китай се намножиха градове-призраци, в които хората нямаха право да излизат от домовете си или бяха непрекъснато проверявани за покачване на телесната температура по улиците. После това бързо стана модел за подражание и в други страни. В някои китайски провинции за укриването на грипни симптоми бе предвидено смъртно наказание. Болните и заподозрените за преносители на вируса бяха жестоко дискриминирани най-вече в Китай, а други страни бяха подложени на двуседмична карантина.

Китайската полиция насилствено вкарва цемейство в карантина

В Украйна пристигащи от Китай бяха замеряни с камъни в опит да не бъдат допуснати в страната. Смъртта на възрастен и сърдечно болен турист от китайски произход в България стана световна новина, въпреки че не е живял в Китай. Смъртта на други няколко възрастни хора с компрометирано здраве във Франция, Испания, Италия и други страни бе изтълкувано като поява на епидемии, което издава сатурнов култ към старостта.

Китайската полиция насилствено въдворява в карантина всички заподозрени, че са инфектирани или просто нямащи противогрипна маска. Полицията води улични сражения с хора опитващи се да избягат от карантинната зона, запечатва и заварява входовете на жилищни сгради, за да не могат да излизат обитателите, без оглед на това дали има болни всред тях и дали имат достъп до провизии. Вечер от жилищните небостъргачи в Ухан се носи зловещ хор от сърцераздирателни крясъци и подвиквания на искащите да избягат карантинирани обитатели. С виковете те се опитват да повдигат духа си и да изразят отчаянието и протеста от затворничеството си. Властите им направили забележка, да не викат на отворени прозорци, защото това увеличавало риска от зараза, на което някои отговаряли, че викат през маски.

Вечер от жилищните небостъргачи в Ухан се носи зловещ хор от виковете карантинираните обитатели.

Трябва да е ясно, че до този момент вирусът не е наблюдаван физически и че диагностиката се извършва по симптоми, което е несериозно. Кръвният тест, който бе изработен, е също доста несигурен и е чисто комерсиален продукт. Към 24 февруари Белия дом отпусна 2,5 милиарда долара, а ЕЦС 230 милиона евро за борба с вируса, без нито един от няколко случая в тези страни да е доказан случай на Ковид-19. Кризисен щаб за борба с грипа в бе сформиран България без да има нито един случай на заболяване в страната. Карнавалът във Венеция бе прекратен заради коронавируса.

По-слабата роля на Плутон в Ковид-19 психозата

Плутон има по-слаба роля в ковид-19 психозата отколкото в ХИВ психозата, защото този път се намира в сатурновия знак, вместо в своя. Второстепенната му роля може да се проследи в липсата на акцент за възможния пренос на грипа по сексуален път както и в абсурдната хипотеза, че коронавирусът може да се разпространява през канализационните и отходни тръби или чрез мръсни банкноти. Усещането за незащитеност на задния проход, които нараненият Плутон всажда, породи желание у много хора за извънредната му защита и хигиенизация и предизвика криза за тоалетна хартия в Австралия, особено силна всред китайското население вероятно поради мълвата дошла от Китай, за канализационната заплаха.

На 23 март беше точният съвпад на Марс и Плутон, което изостри плутоновите характеристики на страха и изследванията бяха насочени с нов импулс към отпадъчните води и канализации. В резултат на това в периода 23-26 март медиите разпространиха новината, че новият коронавирус SARS-CoV-2 е намерен в отпадъчните води на Холандия и Белгия и бе предположено, че той може да оцелее значително по-дълго в тях. Бяха отправени смешни съвети хората от едно семейство да ползват индивидуални тоалетни по възможност или да дезинфекцират наличната по-добре. По всички правила на вирусологията тези мерки са меко казано твърде преувеличени и ненужни и следователно имат ирационална причина. Така например идентификацията на новия вирус чрез PCR тест на фекалния бульон на мегаполиси е направо комично, а предполагаемата му голяма заразност е абсурдна и недоказана.

СПИН епидемията блокира сексуалността и създаде поток от пари, които обслужват страха от нея. Ковид-19 блокира държавността и икономиката и използва вече установения метод за усвояване на пари, които обслужват държавната рестрикция. Всичко това е обобщено в таблицата.

Съответствие на влиянието на контактите на Сатурн и Плутон при
СПИН, ТОРС и Ковид-19 епидемиите

Сатурн–Плутон
контакт

СПИН
1983-1996

ТОРС
2002/3

Ковид-19
01-02 2020

Вид

съвпад

опозиция

съвпад

Сила

100%

50%

100%

Продължителност

2,5 години

1 година

1,2 години

Преобладаваща психоза

Плутонова 14 години: секс, невидимо зло, задни проходи, мъжки хомосексуализъм, канали, спринцовки, отпадъци, наркомани

Няма при опозиция от несродни зодиакални
знаци

Сатурнова 2,5 години: разпад на държавата, административно насилие, търговска стагнация, ксенофобия

Вторична психоза

Сатурнова:
морална деградация, хомофобия

Плутонова: заразяване през канализацията, предпазване с тоалетна хартия

Името и същността на епидемията ТОРС в Хонг Конг – Тежък Остро Респираторен Синдром – са доста близки до астрологичния смисъл на зодиакалните знаци от които Сатурн и Плутон изпадат в опозиция, когато я предизвикват. Сатурн, който има отслабваща роля, е в Близнаци, които управляват белите дробове, а Плутон, който има напрягаща роля, е в Стрелец, който е огнен, бърз и има общо с острите заболявания.

Характерът на господстващата психоза, всаждана от контакта на Сатурн и Плутон, както и същността на епидемиите са толкова съответни, че по тях би могло да се предположи с голяма достоверност местоположението на тези планети в зодиака по време на епидемиите.

Интернет е превърнал света в едно голямо село, което реагира цялостно на локалните астрологични влияния и в което невежеството се разпространява бързо като слух. Подкрепи автора и изследванията му. Support Bio astrology long red yellow blg

malefics-as-flu-viruses

   [ + ]

1. тежък остро респираторен синдром

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>