Articles

Пълно лунно затъмнение 27 юли 2018

Пълно лунно затъмнение 27 юли 2018

English

Total Lunar Eclipse with Mars 27 7 2018 at Nesebar viber image Svetla GradanskaЗатъмнението е най-дългото лунно затъмнение за века. Продължава 5 часа, 45 минути и 10 секунди. То засяга най силно 5 и 6 градус на Лъв, 4 и 5 на Водолей и в по-малка степен около 3-5 градус Телец. Тези които имат Слънце или планета там или на съседен градус, ще бъдат най-засегнати от затъмнението през следващата година по начин подобен на описания по-долу; а как точно – зависи от хороскопите им. Тези, които имат планети на тези градуси, е добре да проверят хороскопите си.

smiling-flame-1800-10Марс е изключително акцентиран при затъмнението и е заедно с луната. Това положение указва огън, пожари, кръвопролития, бунтове, саботажи и епидемии от остри заразни болести. Разводи и раздразнителни жени; войни и враждебни тълпи ще пълнят новините. Пожарите в Гърция, Швеция, Испания и Калифорния, както манията за африканска чума по животните в България довела до избиването (според много хора безсмислено и корупционно) на хиляди овце и кози и до изграждането на ограда за глигани между България и Румъния носят всичките тези елементи, както и елементи предизвикани от последното частично слънчево затъмнение от 13 юли.

Уран е в Телец и е най-наранената планета по време на затъмнението. Уран управлява въздухоплаването, електрониката, интернет, реформите, държавните глави и е заедно с Марс е съуправител на затъмнението. Телец управлява земята, труда, тежките неща и парите. Това положение на наранения от Марс и светилата Уран указва тенденция за радикални икономически реформи, бунтове срещу официалното управление, промени в трудовата и инвестиционна политика, преразпределени на капитали, особено в областта на електрониката, технически грешки, експлозии, противопоставяне, разпад на съюзи и обособяване на нови социални субекти.

Red Moon Red MarsВ политически план затъмнението указва военно-революционна ситуация, сблъсък на управляващи с нетърпимо настроени маси и употребата на военни сили. Възможно е военните да работят срещу властта или патриоти срещу правителството. На 26 юли, денят преди затъмнението, това се случи буквално и в миниатюра в българския парламент. Волен Сидеров, който е типичен марсианец, имаше физическо спречкване с парламентарист от друга група. Друг посланик на Марс, Марешки, се обяви за негов бодигард. Друга случки с подобна мотивация от същия ден е спречкването на британски военни самолети с руски над черно море и намушкването на един младеж от друг заради публикация във Фейсбук.

Това е началото на некъс период на изострена конфликтност, съчетана с парадоксално безразличие от тези, които не са пряко замесени в конфликтите.

total lunar eclipse 2018 07 27 Anthony AyiomamitisЗа България Сатурн е много силен, защото е в най-издигната позиция и указва, че консервативните сили ще укрепват позициите си следващата година-две. Аспректът му с Уран намеква, че тези сили ще яхнат недоволството от изострената конфликтност, както и че нови напъни за дългосрочно заробване с атомни проекти е възможно. Изглежда, че съдебната власт, закона и мафиотските структури стоят настрана и не са обезпокоени от конфликта, който ще се разгръща поне половин година. Това може да послужи за довод за коренната им реформа на силите на социалната промяна, които ще разтърсят България след около година и половина.

В здравословен план затъмнението ще засегне най-много сърцето и по-специално сънната и белодробната артерии, прасците, малкия пищял и фаринкса и глътката. Ще увеличи броя на трескавите състояния и ще повиши телесната температура при тях, което е нормално и не бива да ви притеснява.  Също допълнително удължава срока хемороидните усложнения, който започна преди около половин година.

total lunar eclipse 2018 07 27 Anthony AyiomamitisЕто как можем да намалим въздействието на това затъмнение. Добре е да движим глезените, както правим при ходене и да пъдим отрицателните мисли. Може да се разхождаме спокойно и без бързане, което може да е с някой, който извиква положителни мисли и увереност в нас, наяве или мислено. Дълбокото и спокойно дишане или пеене, както и лек масаж на сърдечната област, извършени особено по време на точното затъмнение също биха намалили агресивните му последствия.


Очаквани светски ефекти от затъмнението

Очакванията са затъмнението да има различимо влияние чак до към 27 януари 2021 г., макар че то ще е най-лесно разпознаваемо през първите шест месеца.

2018: Затъмнението ще се изрази най-ярко и вероятно разрушително към 20 и 27 септември, а към 27 ноември ефектите му може да добият официална легитимност.

2019: Към 24 януари e затъмнението е конструктивно активирано и нови идеи и връзки може да се явят, а в периода 17-21 февруари е експлозивно и деструктивно засегнато. През юли има поредица от напрегнати стимулации на затъмнението – към 4, 9 и 27 юли – като характерът им варира съответно от масова истерия, военна агресия и правителствена регулация. Към 28 октомври е възможно следствията на затъмнението да срещнат сериозна съпротива.

total lunar eclipse 2018 07 27 Anthony Ayiomamitis2020: Към 24/25 януари ефектите на затъмнението ще имат широкоспектърна проява. Към 6 април те ще бъдат легализирани или ще предизвикат остро недоволство и почти военно положение. Започва да изглежда, че ефектите на затъмнението се изчерпват, но това е само привидно. На 27 юли те се изявяват отново и се опитват да защитят каузата си, а на 24 ноември срещат отново пречка.

2021: В началото на 2021 има съживяване и разнообразни изяви на ефектите на затъмнението, последвани от затихване на влиянието му. Изглежда, че начинания, които са били започнати под негово влияние, ще достигнат максимално разгръщане към 9 януари 2021. Това може да бъде съпроводено с военен или терористичен акт и нарушаване на договори към 11 януари. Скоро след това, към 27 януари действието на затъмнението започва да се изчерпва, което подсказва, че исканията му може да бъдат узаконени, но едва ли съвсем доброволно.


Събития, които могат да се свържат с затъмнението към 11 август:

– Фейсбук загуби почти 150 млрд. долара (26 юли)
– откриване на Фейсбук групата „за Софийска република
хаос на летището в Мюнхен (27 юли), Франкфурт (7 август) и Бремен (8 август)
– пожар в царската конюшня София (29 7)
– сръбски дипломат застрелян на улицата (29 7)
– земетресения в Индонезия (29 юли, 5 август)
– рекордни пожари в Европа, които започват необичайно рано, още през юли
Total lunar Eclipse 277 2018 in Sacramento California horoscope– най-големите пожари в Калифорния; Калифорния е особено силно белязана от затъмнението, защото светилата и управителите му попадат точно в ъглите на небето, където добиват най-голяма сила. (Синият квадрат илюстрира това напрежение в хороскопа на затъмнението в Сакрамента.)
– взривът на камион с петрол в Болоня (6 август)
– изстрелване на бойна ракета от изтребител погрешка при учения на НАТО в Испания (8 юли)
– Илън Мъск иска да свали „Тесла“ от борсата (8 юли)
–  приемане на пенсионно осигурителни закони (9 август)
– драматично падане на турската лира в резултат на качване на мита (10 август)
– предложение на Доналд Тръмп за космически военни сили (10 август)
– бунтове в Румъния срещу фиктивността на правната реформа (10-13 август)
– „Уикенд като на война“ – рекорден брой катастрофи (20) и запалени коли (4) в България (10 август)
– блокиран е търговският регистър на България поради неизвестен компютърен проблем (10-? август)*
– турската валута спада поради набъркване на теократичната държава в международната политика. Слънцето на Турция е максимално зле аспектирано от светилата и управителите на затъмнението. *
– координирани атаки от маскирани младежи в Гьотеборг и други градове в Швеция, които опожаряват 100 автомобила (15 август)*

——-

* Събития, които са видимо повлияни и от частичното слънчево затъмнение на 11 август, което внася документно-финансови и идеологическо-религиозни проблеми свързани с властта и което не разглеждаме отделно.


Ето някои личности, от тези, които сме разглеждали в сайта, които може да очакваме, че затъмнението ще засегне по неприятен начин през следващите месеци и година:

– Затъмнението се отразява най-силно на Алексис Ципрас и Делян Пеевски, защото слънцето им е на същия градус.

Първанов става агресивен по отношение на енергийния шлем  и Белене, което разклаща позициите му.

– Не прави Цецка Цачева особено щастлива и доста обезпокоява Бойко Борисов, но понеже часовете им на раждане не са известни, не знаем колко.

Меглена Кунева търпи внезапна промяна, а Йордан Цонев бива променен насила.

– Дано Харисън Форд да няма сърдечен проблем. Арнолд Шварценегер също е на косъм от рецидив и сърдечни усложнения. Милен Цветков може да се размине само с цензура върху темите на предаването си.

1 Comments

  1. Valeria

    Дали предоставяте платена консултация за предстоящото лунно затъмнение в Лъв, на 21 януари 2019? Интересува ме, тъй като е в съвпад със Слънцето на сина ми и с моята натална Луна?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>