Articles

Пълното лунно затъмнение хвърли Мюнхен в хаос

Пълното лунно затъмнение хвърли Мюнхен в хаос

English

Munich Аirport exterior at night with total lunar eclipseПълното лунно затъмнение на 27 юли 2018 г. провокира неразбории на Мюнхенското летище, а по-късно също и на летищата във Франкфурт и Бремен. Затъмнението силно акцентира Нептун в Мюнхен и в голяма част от Европа чрез съвпада му с асцендента и чрез точния съвпад на Марс и Луна с върха на 12 дом, който е нептуново владение. Нептун управлява плаванията, разсеяността, петрола и миграциите и не признава граници и ограничения. Навлизането му в Риби през 2011 година например е астрологичната предпоставка за отприщване на миграционна вълна. Стресовото влияние на Нептун води до хаос, загуби, закъснения и десинхронизация, а на 12 дом – до изолация.

Уран и Марс съуправляват затъмнението и взаимно се нараняват. Най-наранената планета по време на затъмнението, показваща къде хаосът ще се фокусира, е Уран. При затъмнението се намира на върха 2 дом в Телец. Уран управлява въздухоплаването и експлозиите, а Телец и 2 дом – земята и тежките неща. Това положение на Уран описва летище като вероятно местоположение на неприятности и указва трудност в излитането и опасност от взрив. Хороскопът на затъмнението за Мюнхен скицира хаос и застой на летище свързани със миграцията и с опасения за взрив. Само 6 часа след затъмнението, хаосът настъпи и доведе до загуби от около 1 милион евро

Munich Аirport interior at night with total lunar eclipseЛунното затъмнение влияе повече на жените и на тълпите. В Мюнхен жена хвърли в хаос хиляди пътници. Връзката на случката с миграцията е пряка и косвена: имаме случай на преминаване на държавна граница без митническа проверка и пресилване на значението му поради проблемно увеличения емигрантски поток след 2011 година и поради безразборната стрелба в Макдоналдс ресторант за бързо хранене в търговския център “Олимпия“ в Мюнхен на 22 юли. Стрелбата има астрологична връзка и с това и предшестващото го слънчево затъмнение от 13 юли.

За щастие, останалите планетни аспекти са добри, което предсказва сравнително бързо и успешно преодоляване на кризата, която в този случай продължи няколко дни.

Хаосът на Мюнхенското летище настъпил веднага след пълното лунно затъмнение на 27 юли 2018 година е всъщност красива илюстрация за влиянието на затъмненията.

Франкфурт и Бремен

Подобни, но по-леки ситуации, възникнаха и седмица по-късно на летищата във Франкфурт (7 август) и Бремен (8 август). Тези градове се намират на запад от Мюнхен, така че затъмнението попада в 12 дом, а Нептун – в 1 дом. Закъснението и по-слабият хаос настъпил в тези летища, се дължи на това, че влиянието на астрологичния дом е най-силно в началото му или на върха му – в този случай асцендента и куспидата на 12 дом, както е в Мюнхен.

Закъснението и намаляващия сила на проблемите в тези летища са мунданна илюстрация на силата на частите на астрологичните домове. По време на затъмнението Нептун е на 17 градус Риби. В Мюнхен той попада в началото на 3 градус на първи дом, а във Франкфурт – на 6 градус, а в Бремен – на 7 градус. Подобна е ситуацията и с 12 дом: Луната и Марс са точно на върха му в Мюнхен, на 6 градус във Франкфурт и на 7 е Бремен.

Болоня

bologna-explosion-40Нептун по време на затъмнението е точно на асцендента, а Марс на върха на 12 дом в Болоня, където на 6 август камион с гориво експлодира на пътя в непосредствен близост до летището. Да припомним, че Марс управлява асцендента и указа огън, Нептун указва петрол, а Уран, който е съуправител на затъмнението – летище, взрив и нещо тежко. Едновременното сливане на асцендента и Нептун и на върха на нептуновия дом с Марс по време на затъмнението указва най-буквално и императивно пожар на петрол. Твърде тежкият Уран в Телец и на върха на 2 дом указва нещо като танкер или бензиновоз.

Но защо при тези силни индикации и взаимна рецепция на управленията на Марс и Нептун, експлозията става със закъснение от 9 дни? И защо не настъпва хаос на летището, а в близост? Първо, нека отбележа, че в момента на експлозията градусите на светилата от лунното затъмнение са точно в ъглите на небето, в най-високата и най-ниската му точки, където имат най-голяма сила, като луната е на върха на собствения си дом. Взривът става в няколкото минути, в които градусите активирани от затъмнението са максимално силни за деня. Второ, транзитната луна енергетизирани споменатите градуси от оста на затъмнението с точни тригон и секстил. Тя сключва и първия тригон кум луната от затъмнението. Тези два аспекта са активни между 11 и 14 часа местно време и осигуряват прозорец, в който ефектите на затъмнението действат най-силно от самото него. Бързо подвижният вертекс е в съвпад с луната за около десетина минути и усилва енергийни трансфер. А защо инцидента става извън летището, не е ясно, но така или иначе намира аналогична ситуация, даже по-буквално съгласуван със астрологичния символизъм на затъмнението. Може би на италианското летище контрола или страха от тероризъм са по слаби и затова и затова там не е настъпил хаос. Възможно е на италианското летище контролът или страхът от тероризъм са по-слаби или винаги да има известно безредие, така че нелегитимното преминаване на границата да не може да предизвика особен хаос. Истинската загадка тук, като и в много други случаи е, защо инцидентите стават поединично на отделните места или защо един инцидент служи често като изкупителна жертва за региона?

Будапеща

Budapest Airport's terminal 2BНа 18 август 2018 терминал на летището в Будапеща бе затворен за 3 часа, защото на борда на турски самолет бе намерен прегрял контейнер, съдържащ радиоактивен изотоп, което предизвика тревога. Терминалът бе затворен в 19.30 ч. до около 22.30 ч. местно време като осем входящи и осем изходящи полета бяха засегнати.

Подобно на неприятностите на другите летища през последния месец и този инцидент показва ясна астрологична връзка с пълното лунно затъмнение от 27 юли 2018. Той отново демонстрира силата на върховете на астрологичните домове и трайността на влиянието на затъмнението. Както бе обяснено, затъмнението принципно насочва към проблеми, закъснения и дори взривове на летища. В градове където по време на затъмнението Луната и Марс попадат на върха на 12 дом настъпи хаос или става експлозия (Мюнхен и Болоня), а попадането им по-навътре в дома също създава хаос, но по-слаб и закъсняващ (Франкфурт и Бремен). Нека поясним, че за радиоактивността отговаря 8 дом, Скорпион и управителя им Плутон, а за радиациите и експлозиите изобщо – 11 дом и управителя му Уран. Уран се явява съуправител на затъмнението заедно с Марс, а Марс принципно съуправлява 8 дом заедно с Плутон. Следователно акцентирането на 8 дом и Плутон при затъмнението лесно би събудило опасения от Скорпионски характер относно невидими опасности, включително радиация.

В Будапеща затъмнението активира 8 дом като поставя Юпитер, планетата на преувеличението, точно на върха му. Затъмнението активира също и Плутон като го поставя точно на върха на 11 дом. Така Уран, който е съуправител на затъмнението и управлява неговите Луна и Марс, в Будапеща управлява също и Плутон, който е и допълнително доста засилен от Юпитер. Освен това Уран управлява и 12 дом, настройвайки подсъзнателно към тайни и хаос. Следователно в Будапеща по време на затъмнението влиянието на Скорпион и управителя му Плутон е доста засилено, което всажда дълготрайни подозрения за опасна радиоактивност.

Асцендентът по време на затъмнението в Будапеща е все още в Риби. Останалите ъгли на хороскопа също са в променливи знаци, на които силата им не е в действието. Това може да обясни, защо неразборията на Будапещенското летище закъснява спрямо другите летища и защо хаосът, който предизвиква е по-малък. Нужно е най-буквално повторение на мотива на затъмнението, за да има той силата да се изпълни. Такъв мотив е засилване на Плутон, което става, когато Луната навлезе в неговия знак Скорпион.

Луната влиза в Скорпион на 18 август 2018 в 10.55 ч. или около осем часа и половина преди да възникне проблемът на летището. Тя  започва да сключва последователни напрегнати аспекти с управителите на затъмнението Уран и Марс, а в 18.30 хвърля квадрати към светилата и на затъмнението. Квадратите към Слънцето и Луната на затъмнението стават най-точни и добиват най-голяма сила в 19.28.ч. или само две минути преди затварянето на терминала!. Това е най-напрегнатата астрологична ситуация от Скорпионски тип от затъмнението насам. Без съмнение тя се явява спусъкът на ситуацията.

A fireman enters the cargo compartment of a Turkish Airlines flight at Budapest AirportПикът на негативното Скорпионско напрежение, изпада в резонанс пресилените Скорпионски ноти, които звучат още от затъмнението и предизвиква затварянето на терминала. Това, че именно турски самолет предизвиква подозрение, също не е случайно, понеже Турция е под знака Скорпион.

Междувременно Плутон достига най-висока позиция и сила за деня в 22.31 ч. след което му предстои внезапно отслабване, понеже попада в падащ дом или дом на края, както се наричат още тези домове. Дневната кулминация на Плутон свършва рязко и съвпада с времето на отваряне на терминала. Възобновяването на работата на летището изчаква Плутон – главния причинител на радиоактивната паника – да спре да увеличава силата си за деня.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>