Articles

Намушкване във влака и сваляне на вицепремиер по указания отгоре

Намушкване във влака и сваляне на вицепремиер по указания отгоре

На 16 ноември 2018 малко преди 8 часа пътник пътуващ във влака Пловдив-София прави забележка на цигани за силната музика. При възникналата кавга циганка или спътникът ѝ вади нож и го намушква фатално.1)Следствието по наръгването във влака прие теза,
че убиецът е спътника на циганката, а не самата тя, но така или иначе тя е участвала пряко в нагнетяването на напрежението. Майка ми не е убийца, но е скандалджийка.“ – казва за нея синът ѝ.
Действията на убийците и на жертвата са синхронизирани и аналогични с това, което планетните архетипи разиграват в същото време в небето. Буквалната аналогия показва първосигналността на извършителите.

По време на нападението Луната, която е небесната жена и се асоциира с емоционалност, е в точен съвпад с Марс, който е небесният воин и се асоциира с нож, кръв, агресия и кръвопролитие. Единението на двете планети символизира агресивна сприхава жена или тълпа. Слънцето и Юпитер, които са небесните началник и пътешественик, изгряват и заедно с асцендентът образуват напрегнат квадрат към агресивната жена/тълпа (Луна-Марс), което я раздразва и я прави дръзка.

Съвпадът Луна-Марс трае няколко часа и е бил най-точен в 7.03 ч, а квадратът Луна-Юпитер е точен в 10.10 ч. Квадратът асцендент-Луна трае петнайсетина минути, точен е в 7.57 ч., бил е в пълна сила по време на инцидента и e непосредствения му спусък.

Меркурий, който е небесния разум, е силно увреден и оглупял за дни наред. Той е в падение и сключва само напрегнати аспекти, които са в един от двата си дневни максимума точно по времето на намушкването. Стрелбата във въздуха на магистрала блокирана от протестиращи снощи е напълно в същия дух.

Същия ден други борбени жени взеха надмощие в едномесечната си борба да съборят вицепремиера Валери Петров, който „реши“ да си подаде оставката под натиска на протестите им точно денят в който небесната жена беше най-истерична. Самият той ги беше нарекъл кресливи и агресивни жени още преди да поискат оставката му, с което предизвика гнева им и което показва, с какво в нагласата му е изпаднало в резонанс с небесното влияние.

Симеонов твърди, че сам е взел решението за оставката си, но всъщност то го е взело. Вероятно и закланият пътник от влака би казал, че е решил да отправи забележка на самозабравилата се циганка, ако бе оживял, но всъщност забележката го е взела него.

Продължителните и донякъде безпринципни протести срещу системата, които бяха започнати от майки на деца с увреждания, са стимулирани от продължителните щафетни квадратури на Венера с Плутон и после с Марс, незабавно последвани от серия квадратури на Марс с Меркурий, Юпитер и Слънце. Тези напрегнати аспекти започнаха на 12 август и ще свършат към 19 декември. Продължителността им се дължи на голямото ускорение на Марс. Заболява се, че 6-7 декември се очертават напрегнати дни с вероятен акцент към Лукойл. Тези протести вероятно ще затихнат, а по-конструктивни и по-принципни можем да очакваме след около година. Паралелните протести във Франция също са стимулирани от тези влияния.

Ето как небесният театър св повтаря на земята. И макар да има още аналогии, тези са достатъчни за демонстрацията ни.

 

Валери Симеонов оставка, намушкване във влака; ---|--- Valeri Simeonov resignation, stabbing on the train gypsy

   [ + ]

1. Следствието по наръгването във влака прие теза,
че убиецът е спътника на циганката, а не самата тя, но така или иначе тя е участвала пряко в нагнетяването на напрежението. Майка ми не е убийца, но е скандалджийка.“ – казва за нея синът ѝ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>