Articles

Блиц преглед на Явор Дачковия хороскоп

Блиц преглед на Явор Дачковия хороскоп

Това, което случайно знам на Явор Дачков не е много, но поради общия му характер, можем да сверим с хороскопа му и без да имаме точен час на раждане. Знаем, че е религиозен и православен, че беше десен костовист и че после стана ляво ориентиран путинист. Неотдавна Дачков заяви в едно предаване, че се възхищава от Владимир Путин, който бил най-умния и далновидния политик. Разбирам също, че Дачков е бил в дълга връзка с журналистката Люба Колезич и че се сприятелил с Алексей Петров, подземен бос, което имало нещо общо с политическата му преориентация.

Православност

Опозицията Сатурн – Нептун, която съществува в хороскопа на Дачков, обикновено прави човек прави догматичен духовник, който има нужда да отстоява консервативната вяра. Кара го да се страхува от интуицията и да се дразни от неясната и неструктурирана духовност. Заради това му се щя да иска да ограничи интуицията, като например да я структурира или догматизира или канонизира. Този аспект често води до консерватизъм във вярата и търсене на конкретен духовен устой, застой или сигурност. Православието е добро убежище за плашливата интуиция.

Предателство

Слънчевият градус на Дачков го програмира да отхвърля първия избор, да се спира на вторите си харесвания, било то в любовта или приятелско-политическите си пристрастия. Прави го да е човек с двойно дъно. Всажда му войнстваща философия и го тласка към тайни методи за добиване на власт. Действията на родения на този ден се отличават с незавършеност и двойственост.

Вторият градус иска да е първи, но не е. Липсва му устрем и залага само на сигурно. Опитва се да напредне, като се върне назад и се противопостави на първия. Човекът роден на такъв градус полага много усилия за да води, но щом поведе и влезе в силата си обръща курса и се оказва предател или сив кардинал. Явор Дачков например подсъзнателно иска да играе ролята на Иван Костов, който е роден на предния градус, но щом доби статута на костовист се обърна срещу него в опит да го детронира.

Приятелства

Алексей Петров, Явор Дачков ---|--- Aleksei Petrov, Yavor DachkovС Колезич имат съвпад и опозиция на светилата с участието на Марс в първото, което дава съдбовна брачно-приятелска връзка. С Алексей имат множествени съвпади, говорещи за подобност и потенциално приятелство. Слънчевата дъга на Дачков подсказва, че преди десетина години този потенциал се интензифицира и достига апогей. Изглежда и това е синхронизирано със сближаването му с Алексей.

Путинизъм и плутонизъм

Проблемът на Дачков изглежда е Плутон, който е увредената планета в хороскопа му. Това е планетата която е свързан с тайната власт, контрол и секс и с чуждите пари.  И двете споменати приятелства на Дачков д Колезич и Петров укрепват неговия Плутон с хороскопите си.

Владимир Путин е плутонов тип: неговият Плутон е най-силната му планета и той е от тайните служби и контролира голяма част от света, разпределяйки чуждите пари. След като най-слабата планета на Дачков е най-силната на Путин, може да се очаква, че Дачков инстинктивно го харесва и го има за пример. Може даже подсъзнателно да му завижда.

Освен това главният тотем и на двамата е птица, и то перчеща се птица, което гарантира духовна близост. Путиновият тотем е дворцова декоративна птица и е нормално безметежния му успех да извиква завист у другите видове дуещи се птици, които ловят риба в мътна вода.

Забавна особеност на думите характеризиращи руския президент е, че си приличат особено по първи и последен звук: ПУТиН, ПлУТоН, ПаУН.

Точният тригон между путинския Плутон и дачковия Юпитер асоциира Путин с успех и окрилява потиснатия Плутон на Дачков, давайки му усещането, че властта на Путин канализира и подобрява кариерата му. Симпатията на Дачков към Путин е продукт от взаимодействието на хороскопите им и подсказва, че Даков може да е путинист по собствена воля, тоест нагласа, спонтанно появяваща се у него след издигането на Путин.

Дачковите дитирамби за Путин в ефир

Есента на 2019 и транзитния Юпитер е точно върху Дачковия, зареждайки го с импулса да възхвали величието на Путин в телевизионния ефир и то по един доста страстен начин, което и стимулира моя интерес към особата му и предизвика това кратко изследване.. Подкрепи Био-Астрология с каквато и да е сума – отнема секунди. Благодаря. Support Bio astrology long red yellow blg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>